Eladó nyaraló, üdülő

Kód: Ny-256 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Mulatozásra tervezve

(Rövid az élet, hosszú a sír, élvezzük a rövid életet. Együnk, igyunk, mulassunk.)
 

 Balaton-deli-part-elado-nyaralo-pince-bor-preshaz-panorama

Az eladó présház-nyaraló működése egyszerű. A szabadtéri konyhában megsült finomságok az étkezőteraszon kerülnek elfogyasztásra. A szomszédos pincéből, "pincehideg" állapotú borok élvezete következhet. A pince tetején kialakított panorámás terasz alkalmas táncolásra, a balatoni panorámában való gyönyörködésre. Alvásra a képen látható présház-nyaraló szolgál.

Ha valakinek stresszes munkája van, a feszített hétköznapok után, vágyódik a hétvégi igazi pihenésre, ahol csend és nyugalom veszi körül, kevés az ember, nem zavarja senki, és még a Balaton is látható. 

Csendes nyugodt helyen, a strandtól 3 kilométerre, 2937 m2 nagyságú, panorámás környezetben lévő szőlőhegyi földterület a rajta álló 89,61 m2 össz-szint alapterületű, természetes anyagokból épült, környezettel harmonizáló, komfortos, teljesen egyedi tervezésű tornácos présház-nyaraló eladó. 

A terület nagyobb része kordonos szőlővel van beültetve, mely ültetvényt a kelő naptól a nyugvó napig sok napsütés ér. A szüretelt fehér és vörös, csemege,- és borszőlő cukorfoka magas, ezáltal tüzes borok keletkeznek, a finom borok kedvelőinek nagy örömére.

elado-ingatlan-balaton

Emellett: termő gyümölcsfák egész nyáron folyamatosan kínálják édes termésüket. (cseresznye, meggy, sárga,- és őszibarack, birs,- körte, mandula, füge, dió). A területet helyi lakos gondozza, aki távlatban is hajlandó erre, külön megállapodás szerint. A présház-nyaralóból és a második építmény teraszáról csodálatos balatoni panoráma élvezhető. 

 elado-ingatlan-balaton

A képen a tornácos présház-nyaraló alaprajzi beosztása látható.

A viszonylag fiatal, kétszintes épület az alábbi helyiségeket foglalja magába. A 41,26 m2 alapterületű földszinten: konyha,- étkező, előtér, nappali szoba a tetőtéri feljáró lépcsővel, fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC). Ezen alapterületen felül kapcsolódik a házhoz a 12,28 m2 alapterületű fedett tornác, plusz a 11,4 m2-es terasz.

A 48,35 m2 alapterületű tetőtérben: lakóelőtér, 2 hálószoba, közlekedő, fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- bidé,- WC) helyiségek találhatók. A két szint nettó össz-szint alapterülete 89,61 m2.

 elado-ingatlan-balaton

A képen a földszinten kialakított konyha,- étkező látszik.

elado-ingatlan-balaton

A képen a nappali szoba látható a tölgyfa lépcsővel.

 Balaton-deli-part-elado-nyaralo-pince-bor-preshaz-panorama

A képen a tetőtéri előtér látszik

 Balaton-deli-part-elado-nyaralo-pince-bor-preshaz-panorama

A tisztálkodásra, modern, jól felszerelt fürdőszobák kerültek kialakításra, mindkét szinten. A kép a tetőtéri fürdőszobát (zuhanyozó,- mosdó,- bidé,- WC) ábrázolja.

 Balaton-deli-part-elado-nyaralo-pince-bor-preshaz-panorama  Balaton-deli-part-elado-nyaralo-pince-bor-preshaz-panorama

A csendben, nyugalomban, és a jó levegőn tökéletes pihenés, alvás esik a tetőtéri szobákban. A képek a tetőtéri nagyobbik szobában készültek.

 elado-ingatlan-balaton

A területen, további 2 építmény is található. Az egyik egy pince, munkatérrel, tárolókkal tetején kilátóterasszal, míg a másik építmény a szabadtéri konyha étkezőterasszal.

A pince csak annyira van a földbe süllyesztve, hogy ablakai azért a terepszint felett vannak, ezáltal nyithatók, szellőztethetők. Az alépítmény 3 helyiségből áll, kiválóan alkalmas borok, palackozott italok,- üdítők,- ásványvizek tárolására.

A lezáró födém teteje, egyúttal, panorámás kilátóterasz a Balatonra és a környező hegyekre. A képen, a pince és a szabadtéri konyha alaprajzi beosztása látható.

 elado-ingatlan-balaton

A pince mellett, a fedett szabadtéri konyha található. Az építmény villannyal, vízzel ellátott. Aki szeret sütni,- főzni kint a szabadban parázson, itt igazán élhet szenvedélyének. Az ingatlan irányára: 45 millió Ft. 

elado-ingatlan-balaton


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: