Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-közvetlen-vízparti-nyaraló-Balaton-340 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Kétlakásos nyaraló a vízparton eladó

(Ez a vízparti nyaraló sok lehetőséget nyújt, hogy pihenjen, bármikor fürödjön gyermekeivel, unokáival vagy kedvére horgásszon a Balatonban.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton nyugati részén, a vízparton, 1392 m2-es bekerített telken két lakrészes nyaraló eladó. A lakrészek külön bejáratúak, ezáltal két család egy időben, egymás zavarása nélkül is használhatja az ingatlant.

A két lakrészes földszint összesen kb. 80 m2 alapterületű. Az utca felőli lakrész helyiségei: nappali, konyha-étkező és fürdőszoba. A nappalihoz kapcsolódik a fedett terasz.

Az udvar felőli lakrész helyiségei: előtér, nappali szoba, konyha-étkező, fürdőszoba és külön helyiségben illemhely. A nappali szobából kijárat van egy másik, árnyékolható teraszra. A két lakrész között van egy külső bejáratú tároló.

Mindkét földszinti lakrészből külön-külön fel lehet menni a kb. 53 m2-es tetőtérbe, ahol három hálószoba, kettő közlekedő és kettő lépcsőház található.

elado-ingatlan-balaton

Gépkocsikkal a ház mindkét oldalán be lehet parkolni, ugyanis két kapun is be tudnak az autók hajtani az ingatlanra. A füves telken sövény, árnyékot adó fák, kerti pavilon, tűzrakóhely, ahol lehet sütni-főzni és egy kerti szerszámtároló található. Van hely a gyermekeknek a futkosásra, labdázásra és szabadon élvezhetik a szünidőt, a vakációt.

elado-ingatlan-balaton

Kb. 160 méter hosszan, földúton lehet kijutni a Balaton vizéhez. Az út végén van egy öböl a nyílt vízzel, ahol a saját csónakja várja a horgász embert és a napozóstég a fürdőzőket.

elado-ingatlan-balaton

A fiatal épület 2000 évben épült, karbantartott állapotban van. Szerkezetei: betonalap, tégla falazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten zsindelyfedés. Nyílászárók hőszigetelt üvegezésű fa szerkezetek.

A közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. A vezetékes földgáz a telken belül van. A használati melegvizet villanybojlerek állítják elő.

elado-ingatlan-balaton

A fiatal építésű, balatoni vízparti nyaraló a stéggel 69 millió Forintos irányáron eladó. Hitel, csere, gépkocsi beszámítás nem működik. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!