Üzlet, egyéb ingatlan

Kód: eladó-üzlet-Balaton-61 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balaton déli partján, ipari terület eladó

(Mindenkinek ajánlott, aki a vállalkozói tevékenységét csak a lakott területen kívül végezheti.)
 

 Balaton-elado-ipari-terulet-csarnok-műhely-raktár-tároló

Balaton déli partján, belterületen, a lakott terület szélén, ipari övezetben 2030 m2 nagyságú bekerített terület, rajta kb. 288 m2 alapterületű épületállománnyal eladó. Környezetében szintén ipari,- gazdasági épületek találhatók. Rendezési Terv szerinti övezeti besorolása Gksz-1, mely szerint szabadon állóan lehet elhelyezni épületet, 7,5 méter építménymagassággal, 60 % beépíthetőséggel. Az épület a 288 m2 alapterületen felül további 930 m2-el bővíthető.

Az ingatlant aszfaltos utcáról lehet megközelíteni. Az utcában minden közmű megtalálható, az ingatlanba jelenleg a villany (1 x 25 Amper és 2 x 10 Amper áramerősséggel) van bevezetve, a többi közmű bevezethető.

 Balaton-elado-ipari-terulet-csarnok-műhely-raktár-tároló

A kb. 288 m2 nagyságú épület a ’70-es években épült, 24 m hosszú x 12 méter széles. Szerkezetei: betonalap, tégla falazat, fém tetőszerkezeten hullámpalafedés. Nyílászárói egyedi gyártású fémszerkezetek. Az épület három helyiségre van osztva, betonozott padozatokkal.

Az épület műhelyként funkcionált, de bármilyen egyéb tevékenységre (tárolásra, raktározásra) alkalmas, amely a helyi előírások szerint csak itt, az ipari övezetben végezhető. Az ipari terület irányára az épületállománnyal együtt: 20 millió Forint. A további információkért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gábornét a 06-30-218-0000 telefonszámon!