Üzlet, egyéb ingatlan

Kód: eladó-üzleti-ingatlan-109 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

3300 m2 csarnoképítési lehetőség a Balatonnál eladó

(A kereskedelmi, szolgáltató gazdasági tevékenységből meggazdagodhat.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, adásvétel tárgyát képezi, egy 8343 m2 térmértékű, „Kivett tanya (3 gazdasági épület)” megnevezésű ingatlan. A terület, Rendezési Terv szerinti övezeti besorolása Gksz-2, kereskedelmi szolgáltató gazdasági terület, maximum 40 % beépíthetőséggel, 7,5 m építmény magassággal, szabadon álló módon.

Elsődlegesen gazdasági célú építmények helyezhetők el. A területen mindenfajta nem jelentős zavaró hatású gazdasági tevékenységi célú épületek az épületeken belül a tulajdonos, a használó és a személyzet részére szolgáló lakások, igazgatási, egyéb irodaépületek, parkolóházak, üzemanyagtöltők, sportlétesítmények, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális, kereskedelmi vendéglátó épületek és egyéb közösségi szórakoztató épületek helyezhetők el.

elado-ingatlan-balaton

Az ingatlannak a közutakhoz való kapcsolata kiváló. A 7-es főközlekedési út kb. 138 méterre van, mindkét irányból le- és felhajtó lehetőséggel, az M7-es autópálya le- és felhajtója mindkét irányból 1000 méteren belül van.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Az ingatlan alkalmas zöld- vagy barnamezős beruházásra, ahol munkahelyek jönnek létre, illetve minden olyan lehetőségre, ahol állami támogatás, vissza nem térítendő támogatás, pályázati pénzek, EU-támogatás igénybe vehető.

A területre, a beépítési százalék maximumaként egy 3300 m2 nagyságú épületet lehet építeni, de azzal a feltétellel, ha a vezetékes ivóvíz és a szennyvízcsatorna kiépítésre kerül. Közelben van a villany távvezeték, a nagynyomású földgáz vezeték, ivóvíz- és szennyvíz csatlakozási lehetőség.

A kiépítés lehetőségeiről a szolgáltatók jogosultak nyilatkozni. A közművek közül jelenleg a villany van bevezetve 220 Volt háztartási áram 1 x 20 Amper és 2 x 32 Amper áramerősséggel.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Mivel a terület, a mezőföld szerves része, tulajdonos mezőgazdasági kereskedelmi tevékenységet végez. A három gazdasági épületből tulajdonos az egyik épületet lakóházként használja.

Az összkomfortos faház kb. 60 m2 alapterületű, melyben konyha,- lakótér, kettő hálószoba és fürdőszoba található, továbbá tornác és terasz. A másik épület kb. 35 m2 alapterületű, ez üzlethelyiségként funkcionál.

elado-ingatlan-balaton

A  8343 m2-es terület és csarnok építési lehetőség irányára napi információ, melyet konkrét érdeklődés esetén a tulajdonossal pontosítunk.

elado-ingatlan-balaton