Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-Balaton-121 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Kell egy ilyen nyaraló a Balatonnál

Figyelem!

Az alábbi ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia munkaként értékelendő!
 
(Ahová elhúzódhat, ha társaságra, ha magányra vágyik, ha örül, ha bánatos, vagy csak éppen jól ki akarja magát pihenni.)
 

elado-ingatlan-balaton 

A Balaton déli partján, üdülőrészen, csendes nyugodt kis utcában eladó egy földszintes, téglaépítésű nyaraló. Strand kb. 900 méter távolságra található. Ugyanitt lehet bevásárolni,- étkezni,- szórakozni is. A képen egy strandrészlet látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton 

Az épületet 1973 évben építette tulajdonos édesapja, aki kőműves volt. Az épület szerkezetei: betonalap, téglafal, vasbeton födém, fa tetőszerkezet, palafedés. A kényelmes fedett terasz oszlopai és a lábazat faragott mészkőből, stabilan van megépítve.

A terasz biztosítja az épület és a kert között a kapcsolatot, és a bejárat is a fedett teraszról nyílik. Érdemes megfigyelni, hogy az utca felőli belátásvédelem céljára csemegeszőlő lett ültetve, ez a „zöld fal” biztosítja a terasz intimitását. A ház külön erénye, hogy nagy az előkert.

A ház majdnem a telek hátsó felére épült. A füves kert kb. 467 m2 térmértékű és teljesen be van kerítve. Van itt hely gyermek játszószerek (hinta, mászóka, csúszda, homokozó) úszómedence,- pancsoló, elhelyezésére, tűzrakóhely kialakítására. A képek egy kertrészletet és a tágas fedett teraszt ábrázolják az előkerttel.

elado-ingatlan-balaton 

A kb. 38,73 m2 nettó alapterületű nyaraló helyiségei: lakószoba, hálószoba, hálófülke, konyha, fürdőszoba (kád, mosdó), külön WC, szerszámkamra. A lakószobához kapcsolódik a 23,67 m2-es fedett terasz. A képen a nyaraló alaprajzi elrendezése látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton 

A képeken a nyaraló lakószobája (nappali szoba) látható két külön pozícióból. A lakószoba a 2 x kétszárnyú teraszajtóval összenyitható a fedett terasszal. Így közvetlenebb kapcsolat alakul ki a nyaraló helyiségei között.

elado-ingatlan-balaton 

A kép szintén a terasz kapcsolatos lakószobát ábrázolja a bejárat felől.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton 

A képeken a hálóhelyiségek láthatók.

elado-ingatlan-balaton 

A képen a konyha látszik.

elado-ingatlan-balaton 

A kép a fürdőszobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton 

Nyáron itt él a család. A képen a fedett terasz látható.