Házak, lakások

Kód: eladó-közvetlen-vizparti-nyaraló-Balaton-389 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Eladó nyaraló, 11 méter széles közvetlen vízparttal, saját stéggel

(Élményteli napok a vízparton a családdal.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, Zamárdi térségében, 696 m2 térmértékű közvetlen vízparti telken eladó egy kétszintes nyaraló. A telek 11 méter szélességben csatlakozik közvetlenül a Balaton medréhez. A telek előtt kb. 133 méter nádas található, ennek végében van a kizárólagos használatú saját stég. Az, hogy a telek előtt van egy kis nádas, előnyös is, hiszen zord időjárásban a nagy hullámverést visszafogja és az esetleges letört nádat, egyéb szemetet nem rakja le a partra a Balaton.

Közvetlen vízparti pihenés, kikapcsolódás, kalandok, horgászat, vakációs élmények megélése.

A nyaraló a ’80-as évek elején épült, időközben felújítási munkálatok történtek, mely kiterjedt a tetőre, a külső főfalak hőszigetelésére, a víz-, villany-, csatorna-, gázvezeték csővezeték rendszerére, burkolatokra, berendezési tárgyakra.

A kert, miután tujákkal körbe van ültetve, így szeparált, a szomszédok egyáltalán nem látnak be. Az udvarban van egy 8 személyes jakuzzi és szabadtéri konyha. A kertben ki van építve a kerti világítás, automata öntözőrendszer, a gyep alatt vakond háló van. Autókkal az udvarban lehet parkolni.

Közművek: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt háztartási áram 3 x 20 Amper áramerősséggel), szennyvízcsatorna és vezetékes földgáz. Riasztó van. A nyaralóban ki van építve a radiátoros/padló központi fűtés.

A földszint helyiségei: előszoba, nappali,- konyha,- étkező, kamra és fürdőszoba (kád- mosdó-WC). A nappalihoz kapcsolódik a nagyméretű üvegterasz, mely rossz idő esetén nagyobb társaság részére is kiválóan használható.

A tetőtér helyiségei: közlekedő, 2 erkélyes hálószoba balatoni kilátással és fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC). A két szint összesen kb. 80 m2 alapterületű.

Ha megteheti, élvezze a sajátjában a közvetlen vízpart örömeit, hiszen csak az élmény számít. A közvetlen vízparti nyaraló irányára 230 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!