Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-vízparti-nyaraló-388 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Vízparti nyaralás a Balaton déli partján, saját nyaralóban

(A 2 szintes, 2 egységes nyaralót, 2 generáció, vagy 2 család tudja használni egy időben, egymás zavarása nélkül.)
 

elado-ingatlan-balaton

A Balaton déli partján,- Siófokhoz közel,- közvetlen vízparti, külön-bejáratú, szeparált ikernyaraló-rész, kizárólagos használatú, bekerített, 557 m2 telekhányaddal eladó. A telek 9 méter szélességben csatlakozik közvetlenül a Balaton medréhez.

A telek előtt kb. 32 méter mélységű nád van. Ez azonban nem korlátozza az ingatlan tulajdonosát abban, hogy csónakot tartson, vagy a nádas végében különálló stéget helyezzen el.

A romantikus Bauhaus nyaraló kétszintes, földszint és emelet került megépítésre. Mindkét szint egy - egy külön-bejáratú apartman 2 - 2 szobával, fürdőszobával, főzési lehetőséggel. Kialakításánál fogva 2 generáció tudja használni, egyszerre, egymás zavarása nélkül.

A képen, az 1980-as évek elején épült ikernyaraló látható, melynek a jobb oldali része képezi az adás-vétel tárgyát. Az előkertbe, a bekerített, burkolt udvarban lehet autókkal parkolni.

elado-ingatlan-balaton

A nyaraló emeleti üvegezett verandájából kitekintve jól látható, a hátsó kert és a Balaton. A telek előtti nádas természetes élőhelye a vízi világ növényeinek, állatainak, madarainak. Aki itt nyaral, reggelente nádirigó hangjára ébred.

A sarki elhelyezkedésű nyaralót aszfaltos utcáról lehet megközelíteni. A nyaralót, szemben állva, a baloldalon az ikertárs határolja, jobb oldalon egy széles, füves zsákutca, végében a Balatonnal.

Ezt a füves utcát, a környékbeli lakosok strandnak használják. Ezt a füves közterületet a bejáróval együtt, az adásvétel tárgyát képező nyaraló tulajdonosai, vendégei ingyenesen használhatják. 

A telek, Balaton felőli vége, alkalmas arra, hogy a stég alkatrészeit, csónakot, szörfdeszkát, egyéb vízi járművet itt lehessen tárolni. A képen, a kizárólagos használatú bekerített kert látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép, az utca végében lévő, ingyenesen használható bejáró stéget ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A földszint kb. 41,24 m2 alapterületű. Az emelet kb. 45,87 m2 alapterületű. A két szint összes nettó alapterülete kb. 87,11 m2. A képen, a nyaraló alaprajzi beosztása látható.

elado-ingatlan-balaton

2016 évben a lapostető felújításra került, melyre 10 év garanciát vállalt a kivitelező. 2017 évben felújításra kerültek a belső burkolatok, konyhák, fürdőszobák, illemhelyek. A képen, a földszinti konyha,- étkező látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép, a földszinti kb. 15,60 m2-es Balaton irányába néző szobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen, földszinti a kb. 10,95 m2-es utca irányába néző szoba látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a földszinti fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC) látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép, az emeleti konyha,- étkezőt ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A szobából szép balatoni panorámát láthatunk. A képen, az emeleti, Balaton irányába néző kb. 12,01 m2-es szoba látható az üvegezett verandával.

elado-ingatlan-balaton

A képen, az emeleti kb. 12,59 m2-es utca irányába néző szoba látszik.

elado-ingatlan-balaton

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram 3 x 20 Amper és 3 x 16 Amper áramerősséggel) és a szennyvízcsatorna. Gázvezeték van az utcában. A villanyfogyasztást külön mérőórák mérik, vízfogyasztást almérő vízóra méri.  A kép, az emeleti fürdőszobát (zuhanyozó,- mosdó) ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

 A képen, az emeleten lévő illemhely látható.

A közvetlen vízparti ingatlannál nincs ár/érték arány, a vevők megadják azt az összeget, amit az eladók kérnek, ugyanis a közvetlen vízparti ingatlan nem áll korlátlanul rendelkezésre, de ha már megszerezte, korlátlanul használhatja. 

A szeparált, kétgenerációs, közvetlen vízparti ikernyaraló-rész irányára 139 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!