Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-vízparti-nyaraló-Balaton-331 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Közvetlen vízparti gyönyörű birtok, Balaton déli partján eladó

(A 30 méter széles magánpart minden lehetőséget kínál, amit a Balaton nyújtani képes, a nagy telekre nagy házat,- megosztva,- házakat építhet.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, csendes nyugodt, nádmentes helyen, 3334 m2 térmértékű, teljesen bekerített, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, összközműves, közvetlen vízparti ősfás telek, felépítményekkel, 22 éve bejáratott idegenforgalmi tevékenységgel, stabil visszajáró vendégkörrel, kiszámítható és tervezhető pénzforgalommal, 2019 évi foglalásokkal, jelentős Goodwillel eladó. A telek, 30 méter szélességben, kiépített partvédőművel, saját stéggel csatlakozik a Balaton medréhez.

elado-ingatlan-balaton

Az ingatlan előtt nincs állami és/vagy önkormányzati földterület, nincs elé tervezve sétány sem, ennél fogva az ingatlan jogtiszta, közvetlen vízparti. A Balatonnál egyre kevesebb az ilyen nagyságú egybefüggő terület. Elsősorban arra való, amire jelenleg is ki van találva, idegenforgalmi vállalkozásra, de alkalmas Cég székhelyének,- telephelyének,- vállalati üdülőjének, valamint megtalálhatják benne számításukat az ingatlanfejlesztők is.

elado-ingatlan-balaton

Az ingatlan, a jelenleg hatályos rendezési Terv alapján, 20 % mértékig beépíthető. A terület, 6 felé osztható, melyből 5 db 550 m2 telek szintén 20 % mértékig ikerházakkal beépíthető,- eladható,- hasznosítható,- üzemeltethető. A hatodik, 585 m2 rész, a belső út és a vízpart területe.

elado-ingatlan-balaton

Közművek közül be van vezetve: vezetékes ivóvíz, szennyvíz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is 3 x 25 Amper áramerősséggel), vezetékes földgáz. Az ingatlan irányára a tartozékaival, alkotórészeivel, de ingóság nélkül: 350 millió Ft. Megvásárolhatja: magánszemély, Cég, külföldi állampolgár valamint több magánszemély is, de egyszerre, egy időben, egy adásvételi szerződés keretén belül.

Minden további információ személyes találkozó alkalmával, egyeztetett helyen és időben kapható. További képek, virtuális katalógusunkban megtekinthetők. A találkozás időpontjának és helyszínének pontosítására hívja az értékesítéssel megbízott Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!