Házak, lakások

Kód: eladó-közvetlen-vízparti-lakóház-577 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Rendszeres társasági élet élése a Balatonnál, közvetlen a vízparton

(A hely és a ház a szokásos családi nyaraláson kívül alkalmas barátokkal, üzleti partnerekkel történő rendszeres találkozók reprezentatív környezetben való megtartására.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, közvetlenül a vízparton, 780 m2 térmértékű telken eladó egy igényes kialakítású lakóház, vendégházzal. A telek 43 méter szélességben csatlakozik a Balaton vizéhez kiépített partvédőművel. A saját kertből közvetlen kijárat van a saját stégre.

A telekről és az épületekből is széles perspektívájú, gyönyörű balatoni kilátás nyílik a túlpart hegyeire. Gyönyörködhetnek a Balaton mindig változatos látványában.

Tulajdonos, élvezheti és megoszthatja családjával, barátaival, üzleti partnereivel a változatos balatoni élményeket: fürdés, horgászat, szörfözés, csónakázás, vitorlázás. Meghívott vendégeit akár egy-egy hosszú hétvégén is a kényelmes lakosztályokban és a vendégházban tudja vendégül látni.

A főépület kb. 220 m2 alapterületű, a vendégház kb. 100 m2 alapterületű. Autókkal a parkosított telken lehet parkolni. A növényzet öntözéséről az automata öntözőrendszer gondoskodik.

Ízelítőül pár fotó:

elado-ingatlan-balaton

A lakóházba első osztályú anyagok kerültek beépítésre. A hővédelem érdekében a külső főfalakra Baumit Open páraáteresztő polisztirol hőszigetelő vakolatrendszer került. Optimális és egészséges a belsőtéri klíma, jó a falak belső pára áteresztő képessége, nincs penészesedés. A műanyag nyílászárók hőszigetelt, 3 rétegű üvegezésűek, hőszigetelt alumínium redőnyökkel és szúnyoghálókkal felszerelve.  

Berendezési és felszerelési tárgyak, burkolatok mind első osztályú termékek. A központi fűtés radiátoros és padlófűtésű. A kazánházban lévő kombi gázkazán biztosítja a fűtést és a melegvizet, de van egy melegvíz-tároló tartály is. Az épületbe bejövő vezetékes ivóvíz a víztisztító berendezésen keresztül áramlik a rendszerben. Video kaputelefon és riasztó is be van kötve. A képen a földszinti lakosztály fürdőszobája látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen az emeleti lakosztály konyhája látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép az emeleti lakosztály fürdőszobáját ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Az egész házban rejtett módon, energiatakarékos LED fényforrások kerültek beépítésre. A lakosztályokban mennyezeti, ventilátoros csillárok kerültek felszerelésre, melyek a hűtés mellett világítanak is. A képek az egyik emeleti apartmanban készültek.

elado-ingatlan-balaton

A képen az előző emeleti apartman fürdőszobája látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen egy másik emeleti apartman látszik.

A rendszeres társasági életet élők igényeinek kielégítését biztosító közvetlen vízparti ingatlan ára: 450 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!