Nyaralók, üdülők

Kód: közvetlen-vízparti-eladó-nyaraló-Balaton-328 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Miért érdemes közvetlen vízparti ingatlant venni a Balaton déli partján?

(Mert legjobban ez őrzi meg az értékét, ezt lehet hosszabb ideig - jól kiadni, ezért hajlandók többet fizetni az emberek.)
 

elado-ingatlan-balaton

Ha Önnek régi álma,- vágya egy közvetlen vízparti ingatlan, most itt az alkalom, hogy hozzájusson egyhez. A Balaton partja, a közvetlen vízpart, nehezen hozzáférhető, kevés a szabadon megközelíthető partszakasz. A strandok környéke zsúfolt, nem mindig akad, parkolóhely, csak messzebb lehet megállni autóval, amikor is megrakodva gyalog kell megközelíteni a vizet.

A mólókon horgászókat lassan kitiltják a kikötő felügyelők. Nem lehet tárolni a csónakot, vitorlást, szörföt, horgászfelszerelést, autót. A strandok is általában zsúfoltak, nincs egy szabad rész, ahol ne kelljen kerülgetni másokat. A legtöbb strand, fizetős és a parkolásért is fizetni kell.

elado-ingatlan-balaton

Előző problémákon segít az alább ismertetésre kerülő eladó közvetlen vízparti ingatlan a Balaton déli partján. A déli part a kisgyermekes családok partja. A víz sekélyebb, a meder homokos, a víz gyorsan felmelegszik.

A közvetlen vízparti, 1200 m2 térmértékű, bekerített, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, összközműves telken 2 szintes családi ház eladó. A telek, kb. 12 m szélességben csatlakozik a Balaton medréhez.

A telek előtt nincs állami/önkormányzati terület, ezért a telek, közvetlen vízparti. A rendezési terv az ingatlant nem érinti, nincs sétány elé tervezve, a meglévő masszív, szilárdfalú épület engedély alapján lett megépítve, rendelkezik lakhatási engedéllyel.

Az ingatlan vízjogilag, építésügyileg, ingatlan-nyilvántartási szempontból is jogtiszta magántulajdon, szabadon adható,- vehető, örökölhető.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken, a társalgó,- étkező és a konyha látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a földszinti kb. 12 m2-es szoba látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép, a földszinti fürdőszobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a földszinti illemhely látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek, az emeleti szobákban készültek.

elado-ingatlan-balaton

A képen, az emeleti fürdőszoba látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép, az emeleti illemhelyet ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a kb. 16 m2-es padlásszoba látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen, az ingatlan alaprajzi beosztása látszik.

Amennyiben kinőné a házat, barátai vagy rokonai is itt nyaralnának, a házat bővítheti, de építhet többlakásos üdülőépületet is. Az ingatlan ára: 220 millió Ft.

Minden további információért és a megtekinthetőségért hívja Lőkös Gáborné Erikát, a 06-30-218-0000 telefonszámon. Várom hívását.