Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-nyaraló-Balaton-297 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Közvetlen vízparti luxusnyaraló eladó

(A luxust a 18 méter magánpart feletti kizárólagos rendelkezési jog, a Balaton nyújtotta lehetőségek élvezete és a Balaton látványa jelenti.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, közvetlen vízparti nyaraló eladó. A kb. 200 négyszögöles telek, 18 méter szélességben, kiépített partvédőművel, saját stéggel csatlakozik a Balaton medréhez. Az ingatlan előtt nádas, idegen földterület nincs.

A közvetlen vízpart miatt, tarthat vízi biciklit, csónakot, szörfdeszkát, alacsony merülésű vitorlást, napozhat saját stégjén, horgászhat és gyönyörködhet a Balaton változatos szépségében.

elado-ingatlan-balaton

A ház egy igazi nagycsaládos nyaraló. A földszinten találhatók a nappal használatos helyiségek, előtér, külön WC, kazánház, lépcsőház, tökéletes funkciójú kamra,- konyha,- étkező,- nappali szoba,- Balatonra tájolt fedhető terasszal.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken, a nappali szoba egy-egy részletét ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A nappali kb. 55 m2, a terasz kb. 40 m2 alapterületű. Az első emeleten és tetőtérben 5 különálló apartman ebből 3 db egyszobás és 2 db 2 szobás, összesen 14 fekvőhellyel. Minden apartmanhoz külön fürdőszoba tartozik. Még az étkező garnitúra is 14 személyes.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A nyaraló nappal használatos részeit, konyhát,- étkezőt,- nappalit,- teraszt, az udvart és a vízpartot közösen használhatja a család, lefekvéskor mindenki a saját külön-bejáratú apartmanjába vonulhat vissza.

elado-ingatlan-balaton

Az ingatlan kialakítása olyan, hogy alkalmas: nagycsaládos nyaralónak, panziónak, vállalati (Cég) üdülőnek. Az ingatlan télen-nyáron használható, hasznosítható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek a tetőtéri apartmanokban készültek.

elado-ingatlan-balaton

A kép, az egyik apartman fürdőszobáját ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Az ingatlan irányára napi információ, melyet konkrét érdeklődés esetén, a tulajdonossal pontosítunk.

elado-ingatlan-balaton

Minden további információ a személyes találkozás alkalmával kapható.  Találkozási időpont a 06-30-218-0000 telefonszámon kérhető.


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: