Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-közvetlen-vízparti-nyaraló-Balaton-297 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Közvetlen vízparti luxusnyaraló eladó

(A luxust a 18 méter magánpart feletti kizárólagos rendelkezési jog, a Balaton nyújtotta lehetőségek élvezete és a Balaton látványa jelenti.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, közvetlen vízparti nyaraló eladó. A kb. 200 négyszögöles telek, 18 méter szélességben, kiépített partvédőművel, saját stéggel csatlakozik a Balaton medréhez. Az ingatlan előtt nádas, idegen földterület nincs.

A közvetlen vízpart miatt, tarthat vízi biciklit, csónakot, szörfdeszkát, alacsony merülésű vitorlást, napozhat saját stégjén, horgászhat és gyönyörködhet a Balaton változatos szépségében.

elado-ingatlan-balaton

A ház egy igazi nagycsaládos nyaraló. A földszinten találhatók a nappal használatos helyiségek, előtér, külön WC, kazánház, lépcsőház, tökéletes funkciójú konyha,- étkező,- nappali szoba,- Balatonra tájolt fedhető terasszal.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A ház, a családi hasznosításon túl, alkalmas vállalat felsőbb vezetőinek bentlakásos továbbképzésére. Szeparáltsága folytán alkalmas zártkörű igénnyel rendelkező társaságok fogadására, vállalati tréningek tartására, üzletfelei megvendégelésére oly módon, hogy tárgyalásaikat semmilyen körülmény nem zavarhatja meg.

Rekreációs feladatokra is megfelel az ingatlan, hiszen munkatársai figyelmét semmi nem vonja el, igazán jól lehet a munkára, tanulásra koncentrálni, majd nyugodt, valóban pihentető alvás után jöhet a következő munkanap, de az ingatlanban rejlő lehetőségek az aktív pihenést is biztosítják. A képek, a nappali szoba egy-egy részletét ábrázolják.

elado-ingatlan-balaton

Az első emeleten és tetőtérben 5 különálló apartman ebből 3 db egyszobás és 2 db 2 szobás, összesen 14 fekvőhellyel. Minden apartmanhoz külön fürdőszoba tartozik. Még az étkező garnitúra is 14 személyes.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A nyaraló nappal használatos részeit, konyhát,- étkezőt,- nappalit,- teraszt, az udvart és a vízpartot közösen használhatja a család, lefekvéskor mindenki a saját külön-bejáratú apartmanjába vonulhat vissza.

elado-ingatlan-balaton

Az ingatlan kialakítása olyan, hogy alkalmas: nagycsaládos nyaralónak, panziónak, vállalati (Cég) üdülőnek. Az ingatlan télen-nyáron használható, hasznosítható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek a tetőtéri apartmanokban készültek.

elado-ingatlan-balaton

A kép, az egyik apartman fürdőszobáját ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Az ingatlan irányára: 320 millió Ft.  

elado-ingatlan-balaton

Minden további információ a személyes találkozás alkalmával kapható.  Találkozási időpont a 06-30-218-0000 telefonszámon kérhető.