Telkek, földterületek

Kód: közvetlen-vízparti-eladó-telek-Balaton-209 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balaton déli partján, közvetlen vízparti, osztható építési telek eladó

(A magán célokon túl alkalmassá tehető rekreációs központ, gyermek-táboroztatási, üdültetési célokra.)
 
elado-ingatlan-balaton
 

Balaton déli partján, 3335 m2 térmértékű közvetlen vízparti telek, kiépített partvédőművel, stéggel eladó. A kb. 29,5 méter széles telek jogtiszta és nincs elé sétány tervezve. A telken van egy kb. 145 m2 alapterületű kétszintes, 5 szobás, 3 fürdőszobás nyaraló, de nem ez képezi az értéket, hanem a közvetlen magánvízpart.

A bekerített, parkosított telken árnyékot adó nagy fák vannak, a füvet és a  növényzetet automata öntözőrendszer öntözi. Közművek közül be van vezetve: vezetékes ivóvíz, szennyvíz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is 3 x 25 Amper áramerősséggel), valamint a vezetékes földgáz.

A fejlesztésre is alkalmas területen 5 db építési telket lehet kialakítani 550 m2 legkisebb területnagysággal, a fennmaradó rész a közösen használt belső út és a közvetlen vízpart. Rendezési Terv szerinti övezeti besorolása Üh-2, szabadon álló beépítés 20 % mértékig, 4,5 m építménymagassággal.

A több célú hasznosításra, pihenésre, üdülésre, új ház építésére alkalmas közvetlen vízparti telek irányára 350 millió Forint. Minden további információért legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!