Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Balaton-534 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

 Közvetlen vízparti nyaraló, Balatonvilágoson eladó

(Változatos balatoni élmények, közvetlen vízkapcsolat, panoráma és befektetés.)
 

 elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, a Budapesthez és Siófokhoz közeli Balatonvilágoson, 1212 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, összközműves telken, kétszintes, lakóház minősítésű nyaraló eladó.

elado-ingatlan-balaton

A telek, kiépített partvédőművel, saját bejáróval csatlakozik a Balaton medréhez. A Balaton vize és a magántulajdon között idegen földrészlet nem található, így az ingatlan közvetlen vízparti. A Balaton medre itt sekély, homokos, lassan mélyülő, kiválóan alkalmas kisgyermekek fürdőzésére. Strand nincs a közelben.

A part előtt nádas sincs, így mindenkor élvezheti a színeit gyakran váltogató ezerarcú Balaton örök látványát, a csodálatos naplementéket, és az északi part éjjel pislákoló fényeit.

A képen az ingatlan balaton felőli udvara látható. Itt lehet tartani a stég alkatrészeit, csónakot, kajakot, vízibiciklit, szörfdeszkát, alacsony merülésű vitorláshajót ha van, de építhet ide 2 vendégházat is, amennyiben igény lenne rá.

elado-ingatlan-balaton

A kép, az előkertet és első udvart ábrázolja, ahol akár 10 autó is le tud parkolni.

elado-ingatlan-balaton

A ház, 7,90 m széles és 9,70 méter hosszú. Társalgó,-étkező, 4 szoba, padlásszoba, 2 fürdőszoba, 2 WC, lépcsőház, 1 terasz, 2 erkély található benne, a három szinten. A háznak egészséges, tiszta a belső levegője, nem büdös, nem dohos.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A lakóház szerkezetei: betonalap, B30 téglafal, vasbeton áthidalók,- koszorú,- födém, fa tetőszerkezeten modern tetőhéjazat. Nyílászárói fa szerkezetűek.

elado-ingatlan-balaton

A kép, a földszinti hálószobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

Minden közmű be van vezetve: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz. A képen, a földszinti fürdőszoba látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a földszinti illemhely látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek, az emeleti hálószobákat ábrázolják.

elado-ingatlan-balaton

A képen, az emeleti fürdőszoba látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen, az emeleti illemhely látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép, a padlásszobát ábrázolja.

A telken van parkolási lehetőség autóknak, itt tudja tárolni az alacsony merülésű vitorlását, csónakot, vízi biciklit, a stéget, horgászfelszerelést és minden olyat, ami a balatoni nyaralásokhoz szükséges.

Amennyiben szeretné, hogy gyermekei, unokái a Balatonnál, a víz mellett nőjenek fel, és sokáig emlékezzenek a nyári élményekre,- kalandokra, az ingatlan megvételével megvalósíthatja. Az ingatlan irányára: 230 millió Ft. 

Van ennek az ingatlannak egy speciális befektetési értéke, ami miatt, pár év múlva, arannyal fizetnének érte, de akkor már nem lesz eladó. Az ingatlan jogtiszta, tehermentes. Minden további információért és a megtekinthetőségért hívja Lőkös Gáborné Erikát, a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: