Házak, lakások

Kód: eladó-vízparti-lakóház-Balaton-534 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Közvetlen vízparti nyaraló, Balatonvilágoson eladó

(Változatos balatoni élmények, közvetlen vízkapcsolat, panoráma és befektetés.)
 

 elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, a Budapesthez és Siófokhoz közeli Balatonvilágoson, 1212 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, összközműves telken, kétszintes, lakóház minősítésű nyaraló eladó.

elado-ingatlan-balaton

A telek, kiépített partvédőművel, saját bejáróval csatlakozik a Balaton medréhez. A Balaton vize és a magántulajdon között idegen földrészlet nem található, így az ingatlan közvetlen vízparti. A Balaton medre itt sekély, homokos, lassan mélyülő, kiválóan alkalmas kisgyermekek fürdőzésére. Strand nincs a közelben.

A part előtt nádas sincs, így mindenkor élvezheti a színeit gyakran váltogató ezerarcú Balaton örök látványát, a csodálatos naplementéket, és az északi part éjjel pislákoló fényeit.

A képen az ingatlan balaton felőli udvara látható. Itt lehet tartani a stég alkatrészeit, csónakot, kajakot, vízibiciklit, szörfdeszkát, alacsony merülésű vitorláshajót ha van, de építhet ide 2 vendégházat is, amennyiben igény lenne rá.

elado-ingatlan-balaton

A kép, az előkertet és első udvart ábrázolja, ahol akár 10 autó is le tud parkolni.

elado-ingatlan-balaton

A ház, 7,90 m széles és 9,70 méter hosszú. Társalgó,-étkező, 4 szoba, padlásszoba, 2 fürdőszoba, 2 WC, lépcsőház, 1 terasz, 2 erkély található benne, a három szinten. A háznak egészséges, tiszta a belső levegője, nem büdös, nem dohos.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A lakóház szerkezetei: betonalap, B30 téglafal, vasbeton áthidalók,- koszorú,- födém, fa tetőszerkezeten modern tetőhéjazat. Nyílászárói fa szerkezetűek.

elado-ingatlan-balaton

A kép, a földszinti hálószobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

Minden közmű be van vezetve: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz. A képen, a földszinti fürdőszoba látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a földszinti illemhely látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek, az emeleti hálószobákat ábrázolják.

elado-ingatlan-balaton

A képen, az emeleti fürdőszoba látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen, az emeleti illemhely látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép, a padlásszobát ábrázolja.

A telken van parkolási lehetőség autóknak, itt tudja tárolni az alacsony merülésű vitorlását, csónakot, vízi biciklit, a stéget, horgászfelszerelést és minden olyat, ami a balatoni nyaralásokhoz szükséges.

Amennyiben szeretné, hogy gyermekei, unokái a Balatonnál, a víz mellett nőjenek fel, és sokáig emlékezzenek a nyári élményekre,- kalandokra, az ingatlan megvételével megvalósíthatja. Az ingatlan irányára: 250 millió Ft. 

Van ennek az ingatlannak egy speciális befektetési értéke, ami miatt, pár év múlva, arannyal fizetnének érte, de akkor már nem lesz eladó.

Az ingatlan építésügyi,- ingatlan-nyilvántartási,- vízjogi szempontból is tiszta, tehermentes, magántulajdon. Az ingatlan szabadon adható, vehető, örökölhető. Minden további információért és a megtekinthetőségért hívja Lőkös Gáborné Erikát, a 06-30-218-0000 telefonszámon!