Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-üdülő-Balaton-432 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Bejáratott panzió 8 apartman-üdülővel, személyzeti lakásokkal, medencével eladó

(A 38 fő vendég befogadására alkalmas családos panzió stabil jövedelmet biztosít.)
 

 Elado-panzio-balaton-medence-szallas-szoba-kiadas-jovedelem

A panzió kert felőli homlokzata látható a medencével.

Balaton déli partján, 8 apartmanos, 38 fő vendég elszállásolására alkalmas panzió eladó. Az 1475 m2 bekerített, parkosított telken van egy nagyméretű úszómedence, kerti pavilon és 9 autó számára parkolóhely. Autókkal az automata kapun lehet behajtani. A növényeket az automata öntözőrendszer locsolja.

A panziótól bérelhető teniszpályák kb. 160 m, a strand kb. 424 m, bevásárlási lehetőség kb. 410 m, hajóállomás kb. 826 m, vitorláshajtó kikötő kb. 924 m, sportuszoda kb. 810 m és a vasútállomás kb. 830 m távolságra van.

A földszinten 3 db egyszobás komplett apartman (szoba teakonyhával, fürdőszoba és terasz), valamint 1 db háromszobás komplett apartman (nappali szoba, konyha-étkező, közlekedő, 2 szoba, 2 fürdőszoba terasz) található.

A tetőtérben 4 darab háromszobás komplett apartman van (nappali- étkező-teakonyha, kettő szoba, fürdőszoba és fedett erkély. Mindegyik apartman fel van szerelve klímával, Tv-vel, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel.

Tulajdonos és családja részére a főépülettől különállóan van két apartman. A vendégek kiszolgálását segítő további helyiségek: ágyneműraktár, mosókonyha, egyéb tárolók, szerszámtárolók és egy garázs. 

 Elado-panzio-balaton-medence-szallas-szoba-kiadas-jovedelem

Az épület, a kiegészítő helyiségekkel együtt kb. 650 m2 alapterületű. 

Szerkezetei: betonalap, téglafalazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezet, Bramac betoncserép. A hővédelem érdekében külső hőszigetelést is kapott a ház. 2003 évben felújítás történt, mely kiterjedt a víz-, gáz-, szennyvíz- és villanyvezeték rendszerre. Az ingatlanba minden közmű be van vezetve, a vezetékes ivóvíz, a villany, a vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. Az épületben ki van építve a gázközponti fűtés. A földszinten padlófűtés, a tetőtérben radiátoros megoldással. 

 Elado-panzio-balaton-medence-szallas-szoba-kiadas-jovedelem

A kép, a felüdülést nyújtó medencét ábrázolja.

A stabil jövedelmet biztosító balatoni panzió vételára 125 millió Forint. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan és megnézné, időpont egyeztetéshez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Az alábbiakban, tekintse meg a panziónál készült videoklipet!