Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-nyaraló-Balaton-320 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Aki az eladó nyaraló teraszán leül, többé nem akar felállni

(Nyáron megfizethetetlen ez a hátsókertre tájolt, sárgabarackfától árnyékolt terasz.)
 

 Siofok-elado-nyaralo-kertkapcsolat-Balaton-strand

Balaton déli partján, Siófokhoz közel, klasszikus üdülőövezetben, 335 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, szépen parkosított telken, eladó egy igazi balatoni hangulatú, 1984 évben épült Bauhaus nyaraló.

Budapesttől az M7-es autópályán könnyen meg lehet közelíteni, autóval kb. egy óra az út, de jó a vonat és autóbusz közlekedés is. A nyaraló a Balaton vizétől kb. 500 méter, a kulturált strandtól, bevásárlási lehetőségtől kb. 1600 méterre van.

A nyaraló környezete csendes. Autóval, telken belül a burkolt beállón lehet parkolni. Az épületet teljesen körbe süti a nap. A nyaralónak két terasza van, egy északkeleti és egy délnyugati. Kora tavasszal, késő ősszel jól esik üldögélni a délnyugati teraszon, nyáron az északkeleti hűvös terasz, megfizethetetlen.

A nyári élet a teraszokon és a kertben zajlik. A képen látható nagyméretű hűvös terasz közvetlenül kapcsolódik a lakótér-étkezőhöz, valamint a kerthez és a pincéhez. Ami hiányzik, az egy bográcsozó,- szalonnasütő vagy egy Barbecue.

Az asztaltársaság részére a kerti grillezőben, bográcsozóban elkészült sülteket a teraszon lehet felszolgálni. A terasz alatti pincéből lehet felhozni a sört,- bort. Étkezés után pedig kellemes a teraszon beszélgetni, iszogatni, olvasni. A képen a kb. 22,03 m2-es kertkapcsolatos félig fedett terasz látható.

 Siofok-elado-nyaralo-kertkapcsolat-Balaton-strand

Az ápolt kis kert növényzettel szeparált, így a kíváncsiskodó tekintetektől védett. Dísznövényekkel, tujákkal van körbeültetve, de néhol pótolni kell a tuját. A kertet automata öntözőrendszer öntözi. A kert sarkában került kialakításra a tűzrakóhely. A képen a kevés munkával fenntartható kis pihenőkert látszik.

 Siofok-elado-nyaralo-kertkapcsolat-Balaton-strand

A Bauhaus nyaralót eredeti tulajdonosa a ’80-as évek elején, egyedi elgondolású terv alapján építtette meg családjának. Nem akart nagy épületet, csak olyan nyaralót, ahol a pihenni vágyó család jól érzi magát. A nyaraló kívül-belül karbantartott állapotú.

Szerkezetei: kiváló minőségű betonalap, tégla falazat, erős vasbeton födém, lapos tetővel. Nyílászárói hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakok, biztonsági rácsokkal felszerelve. 

A nyaralóban kiépítésre került a biztonsági kamera rendszer. TV műsorokat parabola antenna segítségével lehet nézni. A kép a teraszt ábrázolja kert felől nézve.

 Siofok-elado-nyaralo-kertkapcsolat-Balaton-strand

A képen a növényzettel szeparált utcai terasz látható, bal oldalon a gépkocsi beállóval.

 Siofok-elado-nyaralo-kertkapcsolat-Balaton-strand

A Bauhaus nyaraló helyiségeinek belmagassága: 2,90 méter, miáltal a helyiségekben van levegő.

A bejárat az utcai teraszról történik. Belépve a közlekedőbe érkezünk, innen jobbra nyílik kettő hálószoba, balra egy gardrób helyiség, a fürdőszoba (kád-mosdó) és a WC. Tovább haladva szemben a lakótér-étkezőbe érkezünk, melyhez kapcsolódik a főzőfülke.

A lakótér-étkezőből közvetlenül ki lehet menni a kertkapcsolatos hátsó, félig fedett teraszra. Ez a terasz van alápincézve, mely kb. 19,58 m2-es. Itt a jó hűvösben lehet tárolni az üdítőket, ásványvizet, zöldséget és gyümölcsöt, de elférnek a kerti szerszámok is.

Ahogy az alaprajzon is jól látszik, a nyaraló külső befoglaló mérete 9,11 m x 6,08 m és kb. 42,15 m2 alapterületű. Ezen alapterületen felül csatlakozik az épülethez a kb. 12,79 m2-es utcai terasz, valamint a kb. 22,03 m2 alapterületű hátsó terasz, alatta a kb. 19,58 m2-es pincével. A képen a nyaraló alaprajzi beosztása látszik.

 Siofok-elado-nyaralo-kertkapcsolat-Balaton-strand

A sok ablaknak köszönhetően a helyiség napfényes, világos. A kép a lakótér-étkezőt ábrázolja a terasz kapcsolattal.

 Siofok-elado-nyaralo-kertkapcsolat-Balaton-strand

Szükség esetén az étkezéseket itt is meg lehet oldani. Ebben a helyiségben van kémény, kandallót, cserépkályhát be lehet kötni. A képen a lakótér-étkező látható.

 elado-ingatlan-balaton

A főzőfülke valóban nem nagy, kb. 3,47 m2 nagyságú, de a reggelik, vagy könnyű vacsorák elkészítésére mindenképpen alkalmas. A képen a főzőfülke látszik.

 Siofok-elado-nyaralo-kertkapcsolat-Balaton-strand  Siofok-elado-nyaralo-kertkapcsolat-Balaton-strand

Mindegyik szobában van egy-egy mennyezetig érő beépített szekrény. A szobák szőnyegpadlóval burkoltak, a többi helyiség járólapos. A képek a hálószobákban készültek.

 Siofok-elado-nyaralo-kertkapcsolat-Balaton-strand

A nyaralóba be van vezetve a vezetékes ivóvíz és a villany. A használat során képződött szennyvíz tárolása megoldott. A konyhai tűzhely palackos gázról működik. A kép a fürdőszobát ábrázolja.

Itt tölthetik a nyarat a gyerekek, unokák a nagymamával és a rokonok is, de egy-egy hétvégére a barátokat is meg lehet hívni. A kikapcsolódásra, környezetváltozásra alkalmas balatoni nyaraló irányára: 32,5 millió Forint készpénz. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát 06-30-218-0000 telefonszámon!