Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Siófok-244 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balaton déli partján Siófokon, 8 szobás családi lakóház, parkosított telken eladó

(Nyaralás nagy családi, baráti társasággal.)
 

elado_balatoni_ingatlanok 

Siófok üdülőövezetében 1343 m2-es bekerített, parkosított telken eladó egy kb. 190 m2-es, 8 szobás családi ház. A Balaton az ingatlantól kb. 800 méter távolságra van.

elado_balatoni_ingatlanok 

A telken nagyra nőtt fenyőfák, tuják, diófák, különböző dísznövények találhatók, ezáltal kellő szeparáltságot biztosít a szomszédságtól. Az ingatlan a Balatontól ugyan egy kicsit távolabb van, de egy kerti úszómedence elhelyezésével biztosítható a fürdőzés, még akár éjszaka is.

elado_balatoni_ingatlanok 

A diófa árnyékában akár 20 fős asztaltársaság is kényelmesen elfér. Jókat süthetnek, főzhetnek, bográcsozhatnak a szabadban. A hűvös pincében tárolt sör, bor, üdítők, ásványvizek jól esnek a finom falatok mellé. A gyerekek is jól érzik magukat, mert van hinta, homokozó és van hely futkosni, labdázni.

elado_balatoni_ingatlanok 

A ’80-as évek közepén megépített ház szerkezetei: betonalap, téglafalazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten cserépfedés.

A földszinti közös előtérről lehet megközelíteni két apartmant. Az apartmanokban összesen az alábbi helyiségek kerültek kialakításra: 2 közlekedő, 2 teakonyha, 2 hálószoba és 2 fürdőszoba (kád- mosdó-WC). Külön bejárattal található egy kényelmes konyha-étkező rész, mely alkalmas a nagyobb társaság közös étkezéseire.

A tetőtérbe a külső bejáratos szélfogóból lehet felmenni. Ezen a szinten található egy előtér, három hálószoba, fürdőszoba (kád-mosdó), külön helyiségben WC. kézmosóval, konyha, étkező, valamint egy önálló apartman: hálószobával, teakonyhával és fürdőszobával (zuhanyozó- mosdó-WC). A földszint és a tetőtér összesen kb. 190 m2 alapterületű. Az épület alatt van egy 4,47 m x 4,55 m méretű hűvös pince. A főépülettől különállóan található egy melléképület.

A szobák parkettásak, a további helyiségek járólap és PVC burkolatúak. A közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna.

elado_balatoni_ingatlanok 

Gépkocsik részére külön parkoló rész került megépítésre. Az ingatlan nem csak családi nyaralásra használható, hanem a nyári szezonban ki lehet adni fizető vendégek részére. Az ingatlan irányára 39 millió Forint. A megtekintés időpontjának egyeztetéséhez, legyen szíves felhívni a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gábornét!