Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Siófok-560 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Elegáns, nagycsaládos lakóház a Balatonnál

(Négy generációs, új, prémium anyagokból épült családi lakóház Siófokon eladó.)
 

elado-ingatlan-balaton

A Balaton déli partján, Budapesthez közel, Siófokon, csendes, nyugodt helyen, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 700 m2 nagyságú, teljesen bekerített, szépen parkosított telken, újépítésű családi lakóház eladó. 

A dekoratív lakóház igényes külső - belső megjelenése megállja helyét előkelőbb körök előtt is. A ház, teljesen készen van, befejezett, a vételt követően csak be kell költözni és használható állandó itt lakásra, vagy nyaralásra.

Ilyen adottságú hely is kevés van a Balatonnál, a vízpart kb. 200 méterre található az ingatlantól. A ritka, jó adottságú ház azoknak legjobb, akik nyáron, a még éjszaka is hangos vízpart helyett, inkább a csendre, nyugalomra vágynak.

Tulajdonos, a ház megalkotása során, három dologhoz ragaszkodott, a jó tervezőhöz, a jó helyhez és a kiváló minőséghez. Ezért vállalta az ezzel együtt járó magasabb anyagi áldozatokat.

A ház tervezője, Magyarország egyik kiemelkedő munkásságú híres építésze, a jó hely, a vízparttól a második utca, az I osztályú minőséget, prémium anyagok,- csúcstechnikák beépítésével, jó referenciákkal rendelkező, kiváló kivitelező biztosította. A családi ház belső berendezéseit, bútorokat, színeket, belső építész tervezte.

A ház külső befoglaló mérete: kb. 13 m széles és kb. 21 méter hosszú. A kétszintes lakóház használhatósága nagyon ki van találva. A földszinten van egy közösségi helyiségcsoport, a konyha,- étkező,- nappali,- terasz, továbbá előtér, mosókonyha, lépcsőház.

A társasági élet végeztével, a családok a külön-bejáratú saját lakosztályaikba vonulhatnak nyugovóra. A földszinten található két külön lakrész, egy másfél szobás és egy egyszobás. A földszint kb. 133 m2 alapterületű + kb. 40 m2 teraszok.

Az emeleten további, 3 külön-bejáratú lakrész van. Mindegyikhez szoba-fürdőszoba konyha tartozik. A szintek közötti közlekedésre szolgáló lépcsőház olyan, hogy épületen belül is és kívülről is fel lehet menni az emeletre, így az emeleten lakó, éjszaka úgy tud hazajönni, hogy a már alvók nyugalmát nem zavarja. Az emelet a teraszokkal együtt kb. 141,57 m2 alapterületű.

Összefoglalva: a két szinten lévő összesen öt lakrész biztosítja, az önálló családok, vendégek részére az elkülönült használatot. A földszinten lakhatnak a szülők, nagyszülők, emeleten pedig a gyerekek, unokák vagy meghívott vendégek. A lakóház, a kialakításánál fogva, cég felsőbb vezetőinek nyaraltatására is alkalmas.

A magas műszaki színvonalon megépített családi lakóház homlokzatai csiszolt mészkőburkolattal és faburkolattal lettek díszítve, ehhez harmonikusan illeszkedik a cserépfedés. A kényelem biztosítására automatizálva vannak az utcai bejáró kapuk.

A lakóház alapozása vasbeton gerendarács alapozás, a teljes alapterületen 4 mm vastag talajnedvesség elleni bitumenes vastaglemez szigetelés. A ház Porotherm 44 téglából épült, a kiemelkedő hőszigetelő képessége miatt nem volt szükség külső hőszigetelésre.

Nyílásáthidalói, koszorúi vasbetonból készültek, tetőszerkezete égéskésleltető, gomba és rovarkártevő elleni szerrel kezelt fa szerkezetek, tetőfedése cserép. A külső homlokzati nyílászárók első osztályú, 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű fa szerkezetek, automata működtetésű redőnyökkel, szúnyoghálókkal felszerelve. A képen a dekoratív megjelenésű lakóház látható a 7,0 m x 3,5 méter külméretű medencével.

elado-ingatlan-balaton

A képen a földszinti nappali szoba látszik az étkező résszel.

elado-ingatlan-balaton

A kép a földszinti nappalit, háttérben a kandallót, valamint a nappaliból nyíló szülői lakrészt ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A kép a földszinti könyvsarokban készült.

elado-ingatlan-balaton

A családi házba, prémiumkategóriás anyagok kerültek beépítésre magas műszaki színvonalon. Sok a fény-lehetőség, több rejtett világítás is van. A helyiségek berendezése és a kiegészítők, a tulajdonosok és a lakberendező közös munkája során kerültek beszerzésre és elhelyezésre.

Az épületen belüli és épületen kívüli összes vezetékrendszer a kereskedelemben kapható legjobb anyagok felhasználásával készültek, Olasz gyártmányúak a villanykapcsolók.

Szobák padlóburkolata trópusi fa parketta, az egyéb helyiségek első osztályú Spanyol járólap burkolatúak. A képen szintén a nappali látható, a nagy megnyitású üveg felületeivel és a közvetlen terasz kapcsolatával.

elado-ingatlan-balaton

A konyhabútorba Spanyol típusú Cata háztartási gépek kerültek beépítésre. A képen a konyha látható, innen is ki lehet menni a teraszra.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken a másfél szobás földszinti lakrész egyik szobája látszik a sarokablakkal és terasz ajtóval.

elado-ingatlan-balaton

A kép a két  földszinti szobához kapcsolódó zuhanyozót ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A fürdőszobák berendezési tárgyai magas igényszintűek. A képen a fenti két szobához tartozó külön illemhely látható.

elado-ingatlan-balaton

Minden szobából, így a szülői szobából is kijárat van a teraszra. A képen a szülői lakrész látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek a szülői lakrészhez közvetlenül kapcsolódó fürdőszobát és illemhelyet ábrázolják.

elado-ingatlan-balaton

Az emeleti szint a teraszokat is beleszámítva kb. 141,57 m2 alapterületű. Ezen a szinten három külön bejáratú lakrész és a közösen használt helyiségek kerültek kialakításra.

A közös használatú helyiségek összesen kb. 16,78 m2 alapterületűek: folyosó, lépcsőház és terasz.

Az emeleti egyszobás lakrész kb. 30,4 m2 alapterületű. Helyiségek: teakonyha-étkező, szoba, fürdőszoba. A teakonyha-étkezőből kijárat van a teraszra. A képen az egyszobás lakrész látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen az emeleti, egyszobás lakrész beépített konyhája látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép az emeleti, egyszobás lakrész étkezőjét ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken az emeleti, egyszobás lakrész szoba-fürdőszoba kapcsolata látható.

elado-ingatlan-balaton

Az emeleti egyik kétszobás lakrész kb. 50,42 m2 alapterületű. Helyiségek: előtér, teakonyha- étkező-nappali, szoba, fürdőszoba.

elado-ingatlan-balaton

A képen az emeleti kétszobás lakrész, teakonyha- étkező-nappali csoportja látszik a terasz kijárattal.

elado-ingatlan-balaton

A kép az emeleti kétszobás lakrész hálószobáját ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen a fürdőszoba látható.

elado-ingatlan-balaton

A szobából kijárat van a fedett teraszra.

elado-ingatlan-balaton

A másik kétszobás lakrész kb. 43,97 m2 alapterületű. Helyiségek: előtér, teakonyha- étkező-nappali, szoba, fürdőszoba. A képen a nappali-étkező látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kertet kertész gondozza, a füvet és a különféle dísznövényeket az automata öntözőrendszer öntözi, melynek köszönhetően a növények mindig zöldek. A kerti szerszámok a kert sarkában lévő faházban vannak tárolva. A nappali-étkezőből lehet kimenni a fedett teraszra.

elado-ingatlan-balaton

A képen a szoba-fürdőszoba kapcsolat látható.

elado-ingatlan-balaton

A kép a fürdőszobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A családi lakóházba az alábbi közművek vannak bevezetve: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is 3 x 25 és 2 x 32 Amper áramerősséggel), vezetékes földgáz, szennyvízcsatorna. A házban geotermikus mennyezeti hűtés-fűtés és padlófűtés található, ami jelenleg a legmodernebb technika, így nagyon olcsó az üzemeltetése. A háztetőn napkollektorok találhatók, ezzel még kedvezőbbé téve az üzemeltetést.

Az épület biztonságos fűtését a központi vezérlésű csúcstechnika biztosítja. Kiépítésre került a távvezérelt fűtési opció is, továbbá a teljes gyengeáramú hálózat rendszer, így a telefon, video kaputelefon, kábel TV, internet Wireless opcióval. Komplett riasztórendszer, távvezérelt riasztási és videokamera hálózat távfelügyeleti opcióval. Az interneten keresztül a mobil telefonról is figyelhető a ház. A képen a ház hő-központja látszik.

Ez az ingatlan úgy van kitalálva, hogy használói problémamentesen, gondtalanul tudjanak itt lakni, vagy nyaralni, és jól érezzék benne magukat.

A valódi értékeket és előnyöket nyújtó dekoratív családi lakóház irányára a bekerülési költsége: 260 millió Forint. 

A családi lakóház, mely cégüdülőnek is alkalmas, egyeztetett időpontban megtekinthető. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni  Lőkös Gáborné Erikát 06-30-218-0000 telefonszámon!