Eladó nyaraló, üdülő

Kód: Ny-261 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balaton déli partján, strandközelben, felújított ikerház-rész eladó

(A strandig, nem kell átmenni forgalmas úton, vasúton.)
 

 elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, bekerített telken eladó egy felújított ikerház-rész a hozzá tartozó, 224 m2 telekhányaddal. A nyaraló külön-bejáratú, használatában megosztott, szeparált. A háztól a szabad strand kb. 183 méterre található.

elado-ingatlan-balaton

A Balaton vize itt sekély, a meder homokos, gyermekek részére kiváló. Nem kell átmenni forgalmas úton, vasúton, így a kisgyermeket biztonságosan el lehet engedni egyedül is a boltba a reggeli kifliért, zsemléért.

elado-ingatlan-balaton

A nyaralót jó nevű építész tervezte és ennek kapcsán rendkívül jó használati értékkel bír, ugyanis kettő kényelmes terasza és kettő erkélye van, így mindig lehet találni árnyékos helyet a pihenéshez, olvasáshoz, beszélgetéshez.

elado-ingatlan-balaton

Ezen kívül fontos megemlíteni, hogy a földszinten és a tetőtérben is van 1 - 1 fürdőszoba és 1 - 1 külön illemhely, mely biztosítja az egyidejű használat lehetőségét. A képen látható nyaraló, bal oldali része eladó.

   elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A ’80-as évek elején épült nyaraló szerkezetei: betonalap, tégla falazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten cserépfedés. Az épület a terepszinttől megfelelően ki van emelve, 3 lépcsőfokon lehet felmenni a teraszokra.

A padló kétszeres vízszigeteléssel van ellátva. Külső homlokzati nyílászárói egyedi legyártású fa szerkezetűek, zsalukkal, szúnyoghálókkal felszerelve.

Tulajdonos 2014. évben felújítási munkálatokat végzett, ennek keretében kicserélésre kerültek a padlóburkolatok, a víz- és a szennyvízelvezetés csövei, a villanyvezetékek és új a fürdőszoba is.

A teraszok és erkélyek burkolatai szintén újak. A konyhabútor és a tűzhely is új. A nappali szobához közvetlenül kapcsolódik egy terasz és az előtérből is ki lehet menni egy másik teraszra, mely a Balaton irányába néz. A képeken a konyha,- étkező-, nappali egy része látszanak.

 Elado-strandkozeli-iker-nyaralo-Balaton  Elado-strandkozeli-iker-nyaralo-Balaton

A nyaraló külön villanyórával és külön almérős vízórával rendelkezik. Gázcsonk be van vezetve a telekre. A használati melegvizet villanybojler állítja elő. A lépcső alatti rész be van építve, itt apróságokat lehet tárolni. Az első kép a földszinti felújított fürdőszobát, a második kép a tetőtéri feljáró lépcsőt ábrázolja.

 Elado-strandkozeli-iker-nyaralo-Balaton

A kb. 53,58 m2 földszinten: konyha-, étkező-, nappali, közlekedő, kamra, fürdőszoba, WC és kettő terasz található. A képen a nyaraló alaprajzi elrendezése látható.

elado-ingatlan-balaton

A kb. 41,21 m2 tetőtérben: közlekedő, fürdőszoba, WC, kettő hálószoba és kettő erkély van. A két szint összesen kb. 94,79 m2 alapterületen helyezkedik el. A képen az ikerház-rész udvari homlokzata látható a részben fedett terasszal és erkéllyel.

 elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A nyílászárókon lévő zsalukat behajtva, azok a nagy melegben kellemesen hűvösen tartják a szobákat. A képen a tetőtéri egyik erkélykapcsolatos hálószoba látszik.

   elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek a tetőtéri fürdőszobáról és illemhelyről készültek.

elado-ingatlan-balaton

A strandközeli, nagy használati értékkel rendelkező, felújított balatoni ikernyaraló irányára: 22,9 millió Forint. Ezt a nyaralót a birtokbavételt követően már csak használni kell. Minden további információért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: