Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-nyaraló-Balaton-369 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Strand közeli nyaraló, a Balaton déli partján eladó

(Az ár/érték arányban kiváló nyaralótól egyenes út vezet a 210 méterre lévő szabad strandra.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, a vasút és a vízpart között, 480 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, összközműves, parkosított telken eladó egy felújított, 3 apartmanos nyaraló.

A nyaraló, olyan családnak legjobb, ahol szülők a nagyobb gyerekeikkel, vagy nagyszülők az unokáikkal nyaralnak együtt, de mégis külön. A nyaralótól 210 méterre a képen látható szabad strandra lehet menni, strandolni.

elado-ingatlan-balaton

A nyaraló használati értéke magas, tökéletesen kielégíti három család szeparált nyaralási szükségletét. A földszint kettős használatú, egyrészt van egy nappal használatos közösen használt helyiségcsoport: konyha,- étkező,- nappali szoba,- fedett terasz,- kert, másrészt az idősebb generáció részére van egy éjszaka használt helyiségcsoport kettő szobával, előtérrel és fürdőszobával.

Külön figyelmet érdemel a nagy megnyitású üvegfelületekkel rendelkező nappali, mely tolóajtóval csatlakozik közvetlenül a fedett teraszhoz, ezáltal a kert, szinte be van csempészve a nappaliba. A hatalmas redőny, automata működtetésű. 

A külső feljáratú tetőtérben lett kialakítva 2 db. külön bejáratú apartman (1,5 szoba, előtér, teakonyha és fürdőszoba). Mindkét apartman lakói tudják használni az ezen a szinten lévő nagyméretű teraszt is.

Az épület 9,14 m x 8,53 m külméretű, a két szint összesen kb. 130 m2 alapterületű.

A telekre az épület jobb és bal oldalán is be lehet állni akár három autóval is. A kapuk automata működtetésűek. A képen a konyha,- étkező,- nappali,- fedett terasz,- kert kapcsolat látszik.

elado-ingatlan-balaton

Az egyedi kialakítású és elrendezésű „U”alakú konyhabútorba be van építve a villanytűzhely, a szagelszívó, a mosogatógép, a hűtőszekrény és a mosógép. A kép a konyhát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A nyaralóba minden közmű be van vezetve, a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási áram, 1 x 25 Amper áramerősséggel földkábelen), a vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. A lakók távollétében a nyaralóra riasztó vigyáz.

A nyaraló téliesített, ki van építve radiátoros gázközponti fűtés, de szükség esetén a hűvösebb őszi napokon a nappaliban lévő kandallóba is be lehet gyújtani. A képen a nappali egy része látható a kandallóval.

elado-ingatlan-balaton

A nappaliból nyílik a szeparált, éjszakai helyiségcsoport (2 szoba, előtér, fürdőszoba). A képen a nappali,- étkező látszik az éjszakai helyiségcsoport ajtójával.

elado-ingatlan-balaton

A szobában van egy mennyezetig érő beépített szekrény. A kép a földszinti egyik hálószobát ábrázolja. 

elado-ingatlan-balaton

A beépített szekrényben van elrejtve a Vaillant turbó ventillációs kombi gázkazán, mely a melegvizet és a fűtést biztosítja. A képen a földszinti hálószobákhoz kapcsolódó fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC) látható.

elado-ingatlan-balaton

A felújítási munkálatok a tavalyi évben fejeződtek be. Az épület szerkezetei: betonalap, tégla falazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten korona vagy más néven lovagfedés hódfarkú betoncseréppel.

Külső homlokzati nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetűek, szúnyoghálókkal, redőnyökkel felszerelve. A képen a fedett terasz és a növényekkel szeparált intim kert egy része látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek a tetőtéri egyik apartman szobáját és fürdőszobáját ábrázolják.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek a másik tetőtéri apartmanban készültek.

Az apartmanok egy-egy szobájában a komfortérzet növelésére klíma készülék van felszerelve, illetve egy-egy szoba francia-erkélyes. A szobák padlóburkolata parketta, a többi helyiség mázas kerámia lappal burkolt.

Az igényesen felújított, vízközeli nyaralóban nem kell a megszokott életszínvonalát a Balatonon sem feladni, ugyanis kényelmes, nívós használatot nyújt.

A nyaraló irányára 79,9 millió Forint. Érdemes megemlíteni, hogy ebben a térségben a telekárak 50 millió Forint körül mozognak + felépítmény. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!