Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Balaton-563 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Eladó lakóház a Balatonnál annak, aki idegenforgalomból akar megélni

(A téliesített, 7 szobás családi ház, 14 - 20 fő elszállásolására alkalmasan eladó.)
 

elado-ingatlan-balaton

A Balaton déli partjának egyik kedvelt üdülő városában, a strandtól kb. 800 méter távolságra eladó egy három külön-bejáratú lakrésszel rendelkező, 7 szobás, 14 - 20 fő elszállásolására alkalmas családi lakóház.

Az ingatlantól kb. 1200 méterre van a centrum a bevásárlási lehetőségekkel, szolgáltatókkal és kb. 2000 méterre van a hajóállomás és a vasútállomás.

A házat úgy lehet célszerűen használni, hogy a szuterénben lakik a tulajdonos/személyzet, a külön-bejáratú földszintet és a külön-bejáratú tetőteret pedig a hosszabb, rövidebb időre érkező turisták, szállóvendégek részére, szervezetten ki lehet adni. Így ha szükséges a tulajdonos mindig ott van és tud segíteni az esetlegesen felmerülő plusz igények kielégítésében, vagy a problémák megoldásában.

A kb. 100 m2-es külön-bejáratú földszinten lévő négy szobában 8 - 10 fő helyezhető el.

A földszint helyiségei: közlekedő, négy szoba, fürdőszoba (kád-mosdó), illemhely. Kettő szobából kijárat van a teraszra. A közlekedőből egy zárható tolóajtóval, illetve a teraszról is fel lehet menni a tetőtérbe, így a földszinten lakók nyugalma zavartalan.

A kb. 80 m2-es külön-bejáratú tetőtérben lévő három szobában 9 fő helyezhető el.

A tetőtér helyiségei: közlekedő, három szoba, teakonyha, fürdőszoba (kád- mosdó-WC) és illemhely. Mindhárom szobából kijárat van az erkélyre.

A kb. 100 m2-es szuterén helyiségei: garázs, tároló, kazánház, közlekedő, konyha, étkező, szoba, fürdőszoba (kád- mosdó-WC) és illemhely. A garázs belmérete 5,43 m x 4,14 m, az ajtó belmérete: 2,38 m az autóval kényelmesen be lehet parkolni.

Minden közmű be van vezetve. A ház téliesített, a szuterénben és a földszinten radiátoros gázközponti fűtés van, míg a tetőtérben gázkonvektorokkal lehet fűteni. A melegvizet gázbojlerek állítják elő.

A nyaraltatásra alkalmas lakóház a pénzbevételi lehetőséggel 39 millió Forintos irányáron eladó. Tulajdonos a visszajáró vendégkörét vevőnek átadja. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!