Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Balaton-555 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balatontól 200 méterre, kétlakásos lakóház eladó

(Szeparált lakhatást biztos két család részére, vagy a tetőtér bérbe adásával biztos bevételhez juthat.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, a Balatontól kb. 200 méterre,  630 m2 térmértékű telken eladó egy kétlakásos, külön bejáratú családi ház. Elhelyezkedése olyan, hogy csak egy szomszédja van, így van kellő tér és levegő a házak között. A telek egyik utcafronti szélessége 25 méter, benne dísznövények, ásott kút és pince. A családi ház külső befoglaló mérete 10 m x 10 m.

Ennek a háznak az az előnye, hogy a külön bejáratú földszintje alkalmas a család itt lakására, vagy nyaralására és a szintén külön bejáratú tetőterét bérbe lehet adni, így biztos bevételhez lehet jutni.

Az épület általánosan karbantartott állapotú. Szerkezetei: betonalap, tégla falazat 5 cm külső hőszigeteléssel, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten zsindelyfedés. Ablakok hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetűek szúnyoghálókkal, redőnyökkel felszerelve. A képen a lakóház látható a külső feljárattal a tetőtéri lakrészhez.

elado-ingatlan-balaton

A kb. 80 m2-es földszint helyiségei: nappali szoba, konyha,- étkező, kettő szoba, közlekedő, fürdőszoba (kád-mosdó), külön illemhely. Az épület egy része alatt van egy száraz, hűvös pince (4,20 m x 4,50 m).

A kb. 60 m2-es tetőtér helyiségei: nappali,- konyha,- étkező, három szoba, közlekedő, fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC), külön illemhely és tároló. A nappaliban van egy vas-kandalló, ezzel be lehet fűteni ezt a szintet. A képen a fedett terasz látszik.

elado-ingatlan-balaton

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram 3 x 20 Amper áramerősséggel) és a szennyvízcsatorna.  A földszinten jelenleg fűtés nincs, mert a tulajdonos nyaralóként használta, de van kémény és ez megoldható. A kép a földszinti konyha,- étkezőt ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A szobák parkettásak, a többi helyiség járólapos és PVC burkolatos. A képen a földszinti nappali szoba látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen a földszinti egyik hálószoba látszik.

elado-ingatlan-balaton

Az épület mellett van egy boltíves földi pince (8,0 m x 3,5 m). Öntözni az ásott kútból lehet. A kép szintén a lakóházat ábrázolja a kerttel és a kúttal.

A Balaton közeli, lakható és jól kiadható családi ház irányára 46,9 millió Forint. Vételi szándékkal rendelkező érdeklődők részére az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető. Időpont egyeztetéshez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!