Eladó nyaraló, üdülő

Kód: Ny-169 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balaton déli partján, vízparti utcában nyaraló eladó

(A Balatontól 135 méterre lévő 5 szobás, 4 fürdőszobás nyaraló, nagycsaládosoknak kiváló.)
 

 Vízparti-utcaban-nyaralo-elado-Balaton

A képen a kertkapcsolatos üvegezett veranda látható.

Balaton déli partján, 709 m2-es önálló helyrajzi számon nyilvántartott, bekerített telken eladó egy vízközeli, téliesített nyaraló. A Balaton légvonalban 47 méter, megközelítési útvonalon mérve 135 méter távolságra van. A Balaton közelsége miatt a nap bármely szakában mehet fürdeni, szörfözni, csónakázni a család és mindehhez nem kell autóba ülni. 

 Vízparti-utcaban-nyaralo-elado-Balaton

A képen az épület egyik homlokzata látható.

A kétszintes nyaralóban földszint és emelet került kialakításra. A kb. 101,68 m2-es földszinten üvegezett veranda, társalgó, konyha, kettő szoba és fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-kád-WC-bidé) és csónaktároló került kialakításra. Az épület oldalához csatlakozik az aknás garázs.

Az emeletet külső feljáró lépcsőről lehet megközelíteni. A kb. 54,69 m2-es emelet helyiségei: folyosó, melyről lehet megközelíteni a 3 szobát, a 3 főzőfülkét és a 3 fürdőszobát (kád-mosdó-WC). Mindegyik szobához tartozik erkély. Az emelet belmagassága 2,51 méter, így a szobákban kellemesen lehet pihenni. A két szint összesen kb. 156,37 m2 alapterületű. 

 Vízparti-utcaban-nyaralo-elado-Balaton

A kép a beépített konyhát ábrázolja.

 Vízparti-utcaban-nyaralo-elado-Balaton

A kép az egyik szobában készült.

 Vízparti-utcaban-nyaralo-elado-Balaton

 A nyaralóba minden közmű be van vezetve és ki van építve a radiátoros központi fűtés. A képen a földszinti fürdőszoba látható.

 Vízparti-utcaban-nyaralo-elado-Balaton

A képen az épület hátsó homlokzata látszik a garázzsal.

A kert hátsó felében van egy szerszámtároló és egy kerti zuhanyozó. A kert a szomszédságtól tujasorral, különféle dísznövényekkel kellően szeparált. 

Az 5 szobás, 4 fürdőszobás vízközeli, téliesített nyaraló vételára 42 millió Forint. Minden további információért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez hívja a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gáborné Erikát.


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: