Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-nyaraló-Balaton-354 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balatoni nyaralás 2 családnak együtt, de mégis külön

(Ebben az eladó, 2 külön bejáratú, 2 külön lakrészes nyaralóban a testvéri, rokoni, baráti családok együtt, de mégis külön tudnak nyaralni.)
 

elado-ingatlan-balaton

A Balaton északi partján lévő üdülő településen, használatában megosztott 350 m2 térmértékű telken eladó egy külön bejáratú, két lakrészes nyaraló. A lakrészek a külön bejárataiknál fogva szeparált használatot biztosítanak két család részére.

Egy-egy lakrészben 4 – 6 fő részére van fekvőhely. A közös programok után el lehet vonulni a szeparált lakrészekbe, ezáltal megmarad mindenkinek a saját intim zónája. A nyaraló kiváló használatot biztosít szülő és felnőtt korú gyermekeik, testvérpárok, vagy barátok közös nyaralására.

A nyaraló a strandtól kb. 500 méterre, az étterem kb. 1600 méter távolságra található.

A telekre autókkal be lehet parkolni. A fiatal, 14 éves nyaraló jól meg van építve, karbantartott, megkímélt állapotú, a vételt követően csak be kell költözni és már lehet is benne nyaralni.

Ki van építve a radiátoros központi fűtés, ezáltal télen is lehet használni. A képen a közös használatú, nagyméretű terasz látható.

Az egyik, külön bejáratú lakrész ismertetője és fotók:

(A földszint kb. 24,58 m2 alapterületű, a tetőtér kb. 21,26 m2 alapterületű + a kb. 38,71 m2-es kazánház)

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A földszinten található a konyha-, étkező-, nappali, a fürdőszoba és a tetőtéri lépcsőfeljáró. Az épület egy része alatti pincerészben van a kb. 38,71 m2-es kazánház.

A nyaralót a tulajdonos 2004 évben építette a két gyermeke részére, jó minőségű anyagok felhasználásával. Szerkezetek: betonalap, téglafalazat, fa tetőszerkezeten zsindelyfedéssel. A nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, alumínium redőnyökkel, szúnyoghálókkal felszerelve. A képen a konyha-, étkező-, nappali látszik.

elado-ingatlan-balaton

A konyha-, étkező-, nappaliból közvetlenül ki lehet menni a teraszra, illetve át lehet menni a másik lakrészbe. 

elado-ingatlan-balaton

A közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a vezetékes földgáz. A használat során képződött szennyvíz ideiglenes tárolása megoldott. Ki van építve a riasztó rendszer. A kép a földszinti fürdőszobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A tetőtérben közlekedő, kettő hálószoba  és mosdó kapott helyet. A képen a tetőtérbe felvezető tölgyfa lépcső látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken a két tetőtéri hálószobák látszanak.

elado-ingatlan-balaton

A kép a tetőtéri mosdót ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen a lakrészek alaprajzi beosztása látható.

A másik, külön bejáratú lakrész ismertetője és fotók:

(A földszint kb. 24,60 m2 alapterületű, a tetőtér kb. 21,09 m2 alapterületű)

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A földszinten található a konyha-étkező-nappali és a fürdőszoba. A képen a nappali- konyha-étkező látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen a fürdőszoba látszik.

elado-ingatlan-balaton

A tetőtérben közlekedő, kettő hálószoba és mosdó került kialakításra. Látható, hogy a két lakrészt egy ajtó választja el egymástól, át lehet menni egyik lakrészből a másik lakrészbe, de szükség esetén az ajtó lezárható. A kép a tetőtérbe felvezető lépcsőt ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken tetőtéri hálószobák láthatók.

elado-ingatlan-balaton

A kisméretű hálószobákban minden hely ki van használva. A képen az előző hálószoba sarokrésze praktikus tároló szekrényekkel való beépítése látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép a tetőtéri mosdót ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen a nyaraló fűtését és melegvíz ellátását biztosító kazán és melegvíz tároló láthatók, melyek a pince szinten lévő kazánházban találhatók.

A kényelmes használatot nyújtó, balatoni nyaraló irányára 41,8 millió Forint. Megvétele befektetésnek is jó, szállóvendégek részére ki lehet adni a nyári szezonban. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!