Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-balatoni-nyaraló-387 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balatoni nyaraló, strandtól kb. 215 méterre eladó

(Élmény dús balatoni nyaralás, kicsiknek, nagyoknak.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton északi partján lévő településen, 250 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott nyaraló eladó.  A kétszintes nyaraló a ’70-es évek elején épült. Az eltelt idő alatt generációk nyaralását biztosította, minden nyáron itt nyaraltak az unokák, gyerekek.

A strand kb. 215 méter távolságra van a nyaralótól, így akár egy törülközővel mehet fürdeni, nem kell autóba ülni a családnak, nem kell a hűtőtáskát cipelni az elemózsiával, egyszóval nem kell cuccozni és még az autónak is jó helye van a telkén, így nem kell egész napra parkolójegyet venni.

A szépen karbantartott füves strandon mindenféle szolgáltatást igénye lehet venni, különböző vendéglátó pavilonok vannak, WiFi, öltözők, zuhanyozók, mosdók, gyerekeknek árnyékolt homokos játszótér, homokos sportpálya.

Az ingatlant aszfaltos utcáról lehet megközelíteni, szomszédságában csupa hétvégi házak vannak. A telekre autókkal be lehet parkolni. Szerencsére a kert nem nagy, így hamar lehet végezni a fűnyírással.

A kert alkalmas a szabadban való tevékenykedésre, lehet bográcsozni, vagy egyszerűen csak pihenni. A képen, a nyaraló látható a kis kerttel.

elado-ingatlan-balaton

 A földszint kb. 36,53 m2 + 14,56 m2 fedett terasz, a tetőtér kb. 34,14 m2 + fedett erkély. A képen, a kb. 70,67 m2 alapterületű  nyaraló alaprajzi beosztása látszik.

elado-ingatlan-balaton

A tulajdonos megkezdte a felújítást. Eddig ezek a munkák készültek el: víz,- villanyvezetékek cseréje, (villany földkábelen), nyílászárók cseréje hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetekre (Rehau), helyiségek belső vakolása és alapmeszelése, új villanyórák kerültek beszerelésre, új az esőcsatorna és a tetőfedés, valamint a tetőhéjazat is, mely cserép.

Már csak a befejező munkálatok vannak vissza: burkolások, szerelvényezések, belső festés-mázolás és a nyaraló külső színezése. A kép, a lakószobát ábrázolja, melyhez kapcsolódik a veranda és a félig fedett terasz.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a földszinti konyha látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a földszinti fürdőszoba látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép, a külső megközelítésű lépcsőházat ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen, szintén a lépcsőház látható, mely tároló funkciót is betölt.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek, a kb. 17,11 m2-es, erkélykapcsolatos tetőtéri szobában készültek.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a tetőtéri konyha látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép, a tetőtéri fürdőszobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a nyaraló kert felőli homlokzata látható az új villanyórákkal.

A nyaraló rendkívül erős villanyárammal rendelkezik. Két darab háromfázisú villanyórája van, mindkét villanyórában 3 x 25 Amperes kismegszakító található.

A nyaraló villamos összteljesítménye 30 kW. Ez megfelel egy közepes méretű üzem villamos igényének. Ez azért extra, mert nagyon sok helyen az áramszolgáltató az oszlopon lévő vezeték gyengesége miatt nem tudja biztosítani ezt a teljesítményt. A nyaralóban a villanyról mindent meg tud oldani.

Be van vezetve a vezetékes ivóvíz és a szennyvízcsatorna. Gázvezeték van az utcában, szükség esetén beköthető.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A nyaralóból és az erkélyről is szerencsére nem a szomszéd tűzfalát lehet látni, hanem egy kellemes zöld teret.

A strand közeli nyaraló irányára: 36 millió Forint. Ezért az összegért Ön kap egy felújított nyaralót. A bejező munkálatokat saját elgondolása, igénye szerint valósíthatja meg, így olyan színűre festheti a helyiségeket, amit Ön választ meg, olyan villanykapcsolókat, konnektorokat szereltethet fel, amelyek Önnek tetszenek és saját egyéni ízlése szerint rendezheti be.

Minden további információért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!