Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Balaton-556 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Nyaralás, kalandok Alsóörsön, gyermekekkel,- unokákkal az eladó lakóházban

(Ebben az eladó lakóházban minden meg van, ami a gyermekek felhőtlen nyaralásához szükséges.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton északi partjának egyik kedvelt üdülőhelyén, Alsóörsön, első tulajdonosától eladó egy kényelmes használatot biztosító lakóház, 775 m2 térmértékű arborétumszerű kerttel. Az épület tulajdoni lap szerinti megnevezése: lakóház udvar, gazdasági épület.

A telek jó adottságokkal bír. Telekszélesség: 18 m. A ház az utcának hátat fordító, így az élet a szomszédoktól növényekkel szeparált, az épület mögötti hátsó kertben zajlik. A nagyméretű félig fedett terasz jól használható.

Minden úgy van kialakítva itt, hogy a gyermekek, unokák a nyári vakációt a szabadban, vidám játszással tudják eltölteni a szülők és a nagyszülők felügyelete mellett. Egész nap a fák között, a részükre kialakított játszóudvaron szaladgálhatnak, játszhatnak.

A nyaraló csendes utcában van, a vasútállomás kb. 530 m, az élelmiszerbolt kb. 620 m, a kikötő kb. 690 m és a strand kb. 720 m távolságra található. Közelben van a kerékpárút, ahol biztonságosan lehet kerékpározni. A szomszédok állandó lakosok, télen is figyelnek egymásra és a nem lakott házakra, nyaralókra is. A képen a ház udvar felőli homlokzata látható a terasszal.

elado-ingatlan-balaton

A földszint kb. 44,84 m2 nettó alapterületű + a kb. 15,71 m2-es fedett terasz. A tetőtér kb. 46,62 m2-nettó alapterületű + a kb. 7,98 m2-es erkély. 

Az építkezés során fő szempont volt, hogy minden szinten legyen fürdőszoba, ezáltal biztosítva a jó komfortérzetet. A szobák hajópadló burkolatúak, a többi helyiség járólapos.

Amikor nem a család használja a nyaralót, akkor nyaralóvendégek részére jó pénzért ki lehet adni, így kitermeltethető a ház fenntartási költsége. A képen a nyaraló alaprajzi elrendezése látszik.

elado-ingatlan-balaton

A ház tulajdonosai jelentős egzisztenciával bíró személyek és annak idején, a ’80-as évek végén a ház megépítéséhez szakembereket fogadtak, akik jó minőségben építették meg a házat.

Szerkezetei: betonalap, tégla fal, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten palafedés. Nyílászárók fa szerkezetűek, zsalukkal ellátva. Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany, a vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna.

Ki van építve a radiátoros központi fűtés, de a rendszer felújítandó. A melegvizet szintenként villanybojlerek biztosítják. A kép az új térkő burkolatos járdát ábrázolja, háttérben a házzal.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A kert a szomszédoktól tujasövénnyel van elszeparálva, de egyéb növényritkaságok is megtalálhatók. Beérett növényzettel rendelkezik, az udvaron vannak árnyékos és naposabb részek. Az arborétumszerű kert egyik felén található a gyerek focikapu, a csúszda és a medence, a másik felén a homokozó, a trambulin és a hintaágy. A képek a játszóudvaron készültek.

elado-ingatlan-balaton

Ez a vendégház kiválóan alkalmas arra, hogy itt lakjon, amikor a főépület szálló vendégek részére ki van adva, vagy amikor a népes család összejön a balatoni nyaralóban. Jut hely mindenkinek. A képen a felújított vendégház látható a terasszal és a kerti zuhanyozóval.

elado-ingatlan-balaton

Ahogy a képen is látszik, szinte minden játszószer megtalálható a gyermekek nagy örömére: hinta, mérleghinta, tányéros hinta és ott van a cseresznyefa, hiszen melyik gyerek ne szeretne fára mászni?

elado-ingatlan-balaton

A kép a kb. 15,12 m2-es vendégház alaprajzi elrendezését ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A kert hátsó részén van a működőképes, új gazdára váró egyszer használt Kalóz vitorlás, tartozékaival, alkotórészeivel. 

Nyár, vidámság, Balaton. Együtt lehet gyerekeivel, unokáival ebben a 2 nappalis, 4 hálószobás nyaralóban. Jut hely mindenkinek, a kertben pedig sokféle lehetőség van a pihenésre, kikapcsolódásra, kicsiknek és nagyoknak.

A nyaraló irányára: 55 millió Forint. Vételi szándékkal rendelkező érdeklődők részére az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető. Időpont egyeztetéshez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!