Eladó nyaraló, üdülő

Kód: Zk-37 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balaton északi partján Balatonfüreden, panorámás présház-nyaraló eladó

(Hétvégi pihenésre, hobbi kertészkedésre alkalmas ingatlan!)
 

Balatonfured-elado-panoramas-nyaralo 

Az ingatlan földhivatali nyilvántartása szerint zártkerti besorolású. Murvával stabilizált úton lehet megközelíteni. A területen kordonos művelésű öreg szőlő és gyümölcsfák találhatók: alma, cseresznye, őszibarack és dió. A szőlőt ki lehet vágni, a területet be lehet füvesíteni, parkosítani és akár kialakíthat egy szép díszkertet is.

A gazdasági épület kétszintes, a kb. 18,99 m2-es pinceszinten előtér, főző és fürdőszoba került kialakításra. Az előtérből nyílik a pince. A kb. 35,28 m2-es emeleti részen tartózkodó és kettő hálószoba került kialakításra. Az egyik hálószobából lehet felmenni a kb. 20 m2-es padlásszobába. A tartózkodóhoz kapcsolódik a terasz, melyről szintén Balatoni panoráma látható. Az épület össz-szint alapterülete kb.74,27 m2.

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz és a villany (1 x 20 Amper), a használat során képződő szennyvíz zárt-szigetelt szennyvíztárolóba kerül. A fürdőszobát tulajdonosa 5 éve újította fel.

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Az ingatlan irányára 22 millió Forint. A megtekintés időpontjának egyeztetéséhez, hívja a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gábornét!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: