Üzlet, egyéb ingatlan

Kód: eladó-üzlet-Balaton-98 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balaton északi partján, a vízparton, családias hangulatú kisvendéglő eladó

(Vendéglátással foglalkozhat, bérbe adhatja, 2 lakásos lakóépületté alakíthatja, jobb áron továbbadhatja.)
 

 Családias hangulatú, balatoni kisvendéglő a vízparton eladó

Balaton északi partján, nádassal szegélyezett vízparton, 668 m2 térmértékű önálló helyrajzi számon nyilvántartott telken, egészségügyi okokból eladó, egy bejáratott, 27 éves szezonális kisvendéglő.

Autókkal a vendéglő előtt lévő árnyékot adó nyárfák alatti parkolóban lehet parkolni. A vendéglőben és a kerthelyiségben egyszerre 160 főt lehet leültetni. A meleg-konyhás vendéglő kb. 270 m2 alapterületű és a működéséhez szükséges minden helyiséggel, minden engedéllyel rendelkezik.

Szezonban 5 alkalmazott (2 fő kint és 3 fő bent) szükséges a kisvendéglő zökkenőmentes üzemeltetéshez. A szezonális idegenforgalmi vendéglátáson túl családi rendezvények megtartására is alkalmas (keresztelő, ballagás, esküvő). Jó elhelyezkedésénél fogva a kerékpáros kirándulók is kedvelik.

A vendéglő, masszív jó építésű és jó állapotú. Az épület szerkezetei: vasbeton gerendarács alap, téglafalak, vasbeton koszorú, fa tetőszerkezet, VÁÉV-Bramac betoncserép tetőfedés.

A kisvendéglő nettó nyeresége, 6,5 - 8,0 millió Ft./szezon, időjárástól függően. A szezon május 1 - szeptember 30-ig tart. A számadatból a befektetés maximum 10 év alatt megtérül. Vevő a kisvendéglőt üzemeltetésre kiadhatja, vagy bármikor alternatív hasznosításra is lehetőség nyílik.

Alternatív hasznosítás: a terület övezeti besorolása Vt-3 településközpont vegyes terület, mely lehetőséget ad lakó,- kereskedelmi-, vendéglátó,- szolgáltató és szálláshely szolgáltatás megvalósítására, 30 % a beépíthetőség és 5 méter építménymagasság lehet. 

Az épületből, ki lehet alakítani egy kétlakásos lakóépületet, esetleg a földszinten kis eladó pavilonokkal, melyeket szintén bérbe lehet adni. Csak maga a 668 m2 vízparti jellegű telek megéri a 33,4 millió Ft-ot.  

A bejáratott, családi vállalkozásként működő vendéglő egészségügyi okok miatt eladó. Igény esetén vevőnek a tulajdonos minden segítséget (tanácsadás) megad a tevékenység folytatásához.

A megélhetést nyújtó ingatlan vételára 71,5 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonon!