Házak, lakások

Kód: eladó-lakás-Balaton-347 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Egyedi fűtéses, kétszintes öröklakás a Balaton északi partján eladó

(Az elegáns lakás kényelmes lakhatást biztosít használóinak.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton északi partján, strandtól kb. 500 méter távolságra, családi ház jellegű, 6 lakásos társasházban, egy négyszobás, önálló albetéten nyilvántartott, kétszintes öröklakás, gépkocsi beállóval eladó.

A lakáshoz tartozik egy kizárólagosan használható kb. 24,90 m2-es pince. A társasházi közös tulajdonból az öröklakást illeti a kb. 288 m2 térmértékű osztatlan közös telekhányad.

Az itt lakók jogait, kötelezettségeit a társasház alapító okirat, a kulturált együttélés szabályait a házirend biztosítja. A lakástól a buszmegálló kb. 100 méter, míg a centrum, a boltok, orvos, gyógyszertár kb. 300 méter távolságra található.

elado-ingatlan-balaton

Autókkal, a burkolt udvaron lehet parkolni. A képen, az eladó lakás dél-nyugati homlokzata látható.

elado-ingatlan-balaton

A lakás előnye, hogy három oldalról nincs szomszédja, ezáltal olyan érzése van a bent lakóknak, mintha családi házban laknának. A képen, szintén a kétszintes eladó lakás dél-nyugati homlokzata látszik.

A színvonalas lakás a kereskedelemben kapható legjobb anyagok felhasználásával készült. Hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakok, műanyag redőnyök, tölgyfa lépcső, Carrara-i márvány valamint jó minőségű kerámia padlóburkolatok, selyemtapéta, tölgyfa konyhabútor, klíma készülékek. Az épületgépészeti csövek és villanyvezetékek vörösrézből készültek.

Az alkalmazott technológiák, anyagok és szerkezetek minősége olyan, hogy hosszú ideig biztosítani képes a problémamentes, rendeltetésszerű használatot. 

elado-ingatlan-balaton

A kép az „U” alakú társasház belső udvarát (észak-keleti homlokzat) ábrázolja, ide néz a nappali másik három ablaka.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A társasház környezete rendezett, a telek egyik része parkosított, a másik része a gépkocsik részére térburkolattal van ellátva. A kerti növények öntözéséhez automata öntözőrendszer biztosítja a vízellátást. Az est beálltával kellemes a kint tartózkodás, ugyanis ki van építve a kerti világítás. A képeken a társasház közös belső udvara és kertje látható.

elado-ingatlan-balaton

A földszint helyiségei: előtér, konyha,- étkező,- nappali, kamra, és fürdőszoba (kád,- mosdó,- WC).

A tetőtér helyiségei: közlekedő, három hálószoba és fürdőszoba (kád,- mosdó-, WC). A képen a kétszintes öröklakás alaprajzi beosztása látszik.

elado-ingatlan-balaton

A tágas, kb. 61,32 m2-es nappali szoba hat nagyméretű ablakán a reggeli és a délutáni napsugarak besütnek, ezáltal a helyiség világos és napfényes. A nappali szoba egyik falát teljes egészében tükrös gardróbszekrény borítja, ez még tovább növeli az amúgy sem kicsi teret. A kép a nappali szobát ábrázolja a tükrös gardróbbal.

elado-ingatlan-balaton

A képen szintén a nappali látható. Innen lehet felmenni a tetőtérbe a tölgyfa lépcsőn.

elado-ingatlan-balaton

A földszinti helyiségek belmagassága 3,26 méter, padlók Carrara-i márvánnyal burkoltak. A falak kellemes árnyalatú pasztell színekkel vannak kifestve. A képen a konyha,- étkező,- nappali kapcsolata látszik.

elado-ingatlan-balaton

A beépített konyha egy térben van a nappalival és az étkezővel. A kép a konyha,- étkezőt ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A konyhabútor egyedi gyártású tölgyfából készült beépített világítással. A tűzhely főző része vezetékes gázról működik, míg a sütő része villanyról. A sütés-főzés során keletkező gőzöket páraelszívó távolítja el. A konyhának közvetlen kapcsolata van a kamrához.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A tetőtéri hálószobák oldalfalai selyemtapétásak, padlóburkolatok laminált parkettásak. Minden szobában van TV vételi lehetőség. Mindkét szinten felszerelésre került egy-egy klíma készülék a kellemes hőmérséklet biztosítására. A képek a tetőtéri szobákban készültek.

elado-ingatlan-balaton

A képen a tetőtéri fürdőszoba (kád- mosdó-WC) látható, mely szintén igényes anyagok felhasználásával készült.

elado-ingatlan-balaton

A lakás minden közművel rendelkezik, vezetékes ivóvíz, villany, vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna.

A lakás radiátoros központi fűtésű. A helyiségekben szabályozható a hőmérséklet, ugyanis a radiátorok termo szelepekkel vannak felszerelve. A házban lévő értékek védelmére riasztó van beépítve. A képen a Viessmann turbó ventillációs kombi gázkazán látszik.

A minőségi lakhatást biztosító kényelmes öröklakás ára: 45 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!