Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Balaton-561 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Pihenés,- regenerálódás, gyönyörű balatoni kilátással

(Mediterrán klíma, panoráma, csendes,- nyugodt környezet, medence és sportpálya.)
 

elado-ingatlan-balaton

A Balaton északi partján, panorámás, előkelő környéken, családi lakóház eladó. A házból és a telekről is szép kilátás nyílik a tóra. A Balaton légvonalban, 400 méterre található az ingatlantól. A ház, a telek felső részében épült, alatta saját földterület van. Ide már nem építkeznek, ezért a jelenlegi, 180 fokos balatoni panoráma elvehetetlen, vagyis örök. 

Az önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, 1404 m2 térmértékű telek teraszos kialakítású. Három terasz került kialakításra. A legfelső teraszon épült meg a ház, a középső teraszon került elhelyezésre a medence, a legalsó teraszon pedig egy sportpálya lett kialakítva.

A kert középső szintjén került elhelyezésre a medence, a kerti tó és a szalonnasütő. Hangulatos mészkő lépcsők kötik össze a házat a kert alsóbb, teraszos részeivel. Mindenhol kerti világítás került kiépítésre. A képen, a tolóajtós, polikarbonátfedésű 4 m x 10 m x 1,5 m méretű medence, alatta a sportpálya és a balatoni panoráma látható.

elado-ingatlan-balaton 

A lakóház szinteltolásos. A fél szintekkel eltolt ház, kihasználta a lejtős terep adottságait. A ház minden pontjáról a Balatont lehet látni. A terasz korlát üvegből készült, így nincs, ami gátolná a kilátást. Az üveg törhetetlen, de ha mégis kitörne, egyben marad az üvegtábla. 

A növényzet kiválasztása és a megfelelő helyre való ültetése a kertépítő útmutatása alapján történt. Pár különleges növény: Chilei araukária más néven pikkelyfenyő, gránátalma, tűztövis, kúszó tuja, henye boróka, japán kecskerágó, korallberkenye, babérmeggy, japán babérsom.

A növényzetet, automata öntözőrendszer öntözi. Az esővíz gyűjtésére szolgál a kb. 8 m3-es víztároló. A kertet, megbízható, fiatal kertész gondozza, aki igény esetén, külön megállapodás keretén belül, visszamaradna. A legalsó, harmadik szintre került a világítással rendelkező sportpálya. Mindhárom szint, gyönyörű növényzettel van a szomszédoktól szeparálva.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A lakóház külső főfalai 38 vastag Porotherm téglából épültek és Terranova hőszigetelő vakolattal lettek vakolva. A tetőzet, fa tetőszerkezeten hódfarkú cserépfedés. Az épület villámvédelme megoldott.

A külső homlokzati nyílászárók, fokozott légzárású, kétrétegű hőszigetelt üvegezésű fa szerkezetek, alumínium redőnyökkel, szúnyoghálókkal ellátva. A Markilux típusú árnyékoló automata működtetésű, időtálló termék. Ezen a teraszon legutóbb egy 25 fős baráti társaság ünnepelt.

Az alagsor helyiségei: előtér, tároló, kamra, lépcsőház, közlekedő, nappali szoba, konyha és fürdőszoba. Az alagsor kb. 62,83 m2 alapterületű, mely alapterülethez jön hozzá a kb. 47,58 m2-es terasz.

A képen a kb. 47,58 m2-es félig fedett és árnyékolható panorámás terasz, illetve az épített grillező, bográcsozó látható.

  elado-ingatlan-balaton

A képen a kb. 45 m2 alapterületű nappali szoba látszik. A nagyméretű helyiség a társasági élet tere. Az étkezőgarnitúra 12, az ülőgarnitúra 10 személyes. Hűvösebb időben a kandalló adja a meleget.

elado-ingatlan-balaton

A kép a kandallót ábrázolja.

Minden közmű be van vezetve: vezetékes ivóvíz, szennyvízcsatorna, villany (220 Volt és 380 Volt ipari áram is 3 x 50 Amper áramerőséggel), vezetékes földgáz.

Az ivóvíz a vízlágyító berendezésen halad keresztül, ezáltal a rendszerben minimális a vízkőképződés. A lakóház radiátoros központi fűtésű. Ki van építve a riasztó rendszer. 

A földszint helyiségei: közlekedő, három hálószoba, mosdó,- WC és fürdőszoba. Mindegyik szobából ki lehet menni a panorámás erkélyre. A földszint kb. 83,18 m2 alapterületű, melyhez jön a kb. 22,82 m2 alapterületű erkély. 

A tetőtér helyiségei: közlekedő, gardrób, három hálószoba és fürdőszoba. A tetőtér kb. 55,22 m2 hasznos alapterületű. 

A házból a képeken látható panorámában gyönyörködhet:

elado-ingatlan-balaton

elado-ingatlan-balaton

elado-ingatlan-balaton

Egy balatoni házért, csak úgy, nem lehet kiadni 395 millió Forintot, - de az elit szomszédság melletti, csendes,- nyugodt, pihenésre alkalmas, balatoni panorámás, medencés, sportpályás ingatlanért már igen. És ezt, mi sem bizonyítja jobban más,- mint az,- hogy mások is megadták érte...

Az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni a hirdetőt, Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!