Telkek, földterületek

Kód: eladó-Balaton-építési-telek-227 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Testvérek, barátok, 2 gyermeküket egyformán szerető szülők

(Ikernyaraló, ikerház építési lehetőség azoknak, akik egymás mellett akarnak nyaralni, lakni.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton északi partján, 2 db, egymás melletti, egyenként 562 m2 – 562 m2 térmértékű, 10 - 10 méter szélességű építési telek eladó, melyre ikerház, ikernyaraló vagy önálló ház, önálló nyaraló építhető. A telkek, a képen látható szép, kis utcában vannak, környezetükben nyaralók találhatók. A Balaton légvonalba kb. 450 méter, szabad strand, megközelítési úton mérve kb. 857 méter távolságra van.

A telkek önálló helyrajzi számon vannak nyilvántartva.  Ez jó adottság, mert jogilag már most is meg vannak osztva és amennyiben a közös telekhatárra az ikerház mindkét főfala megépül úgy, hogy egymástól függetlenek, akkor a lakóház vagy nyaraló jogilag is osztott marad. Mindkét telekrészhez a közművek részben be vannak vezetve.

Másik lehetőségként, ha valaki megveszi a két telket és összevonatja, akkor egy nagy, 20 méter széles, 1124 m2 nagyságú telek lesz belőle, melyre építhető egy nagy önálló nyaraló, vagy lakóház, továbbá kialakítható díszkert, kerti medence, építhető kerti konyha, kerti tó.

Az építési telkek övezeti besorolása Lke-2-nt kertvárosias lakóterület, legkisebb kialakítható területnagyság 1000 m2, szabadon állóan, oldalhatáron állóan, vagy ikresítve, 20 % beépíthetőséggel, 4,5 építménymagassággal lakóházzal és üdülőépülettel is be lehet építeni.

Jelenleg a területen egy kb. 100 m2-es földszintes bontandó téglaépület található. Ügyes ember a bontás során kinyerhet belőle bizonyos mennyiségű helyi építési anyagot (terméskő, tégla, zsaluanyag).

Az építési lehetőség irányára: 22 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni a hirdetőt, Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!