Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Balaton-574 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Lakóház, Zánkán eladó

 (Vissza a háztájihoz. Lassan rákényszerül a lakosság, hogy mint régen, megtermelje élelmét.)
 
elado-ingatlan-balaton
 

Balaton parti településen, eladó egy kb. 3000 m2 térmértékű földterület rajta egy régi építésű, teljesen felújítandó lakóházzal. A ház, azokból az időkből származik, amikor a lakosság megtermelte a húst, tejet, tojást, zöldséget, gyümölcsöt, gabonát, és megsütötte házánál a kenyeret.

Az ingatlan ma is alkalmas erre, hiszen falusias lakóövezetbe tartozik, saját célra lehet baromfit, állatot tartani, növényt termeszteni. A régi, részben romos ház jogi alap arra, hogy felújítás címén újraépítse. A ház előtti meglévő kútba bedobtam egy követ, csobbant, van benne víz, szükség esetén, lehet belőle öntözni.

A telken van vezetékes ivóvíz, villany. A gáz és szennyvízcsatorna bevezethető. Szennyvízcsatorna csonk telken belül.

Az ingatlan irányára: 18 millió Ft. Ebből a tulajdonos nem sokat tud engedni. Egyúttal elmesélte, hogy a föld kitűnő termőképességű csak el van hanyagolva. Volt ebben gyönyörű krumpli, hagyma, zöldségek, sárgarépa, petrezselyem, kukorica.

Amennyiben most megveszi a Vevő, apródonként megcsinálhat és/vagy megcsináltathat mindent, mire beköszönt az élelmiszer válság, lesz mihez nyúlni. A falun mindig is nagyobbak voltak a túlélés esélyei. 

Az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető. Az időpont-egyeztetéshez hívja az értékesítéssel megbízott Lőkös Gáborné Erikát, a 06-30-218-0000 telefonszámon!