Házak, lakások

Kód: eladó-Balaton-panorámás-lakóház-584 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Panorámás, medencés ház a Balatonnál eladó

(Az eladásra felkínált, fiatal, jó építésű, kertes családi lakóház, a kerti medencével, melléképülettel, szép kilátással a Balatonra kiváló befektetés. Őrzi az értéket és jól ki lehet használni, hasznosítani, illetve bevételt termel.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton északi partján 1166 m2 parkosított telken eladó egy kényelmes lakóház. A ház, csendes utcában található, a szomszédságában nyaraló épületek vannak. Az ingatlantól a Balaton légvonalban kb. 378 méter, a  szabadon megközelíthető vízpart 747 méter (csónak tárolási lehetőség), a kultúrált strand kb. 1118 méter távolságra van.

A telekre automata kapun lehet az autókkal behajtani, a burkolt udvaron 4 autó tud parkolni. A parkosított kert növényzete beérett, automata öntözőrendszer gondoskodik a mindig zöld gyepről. A képen a lakóház és a medence látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A kert, a szomszédoktól magas tuja sövénnyel szeparált, így egyáltalán nincs belátás. Kerten belül különböző szekciók vannak, melyek növényzettel szeparáltak.

Külön rész van a gépkocsik parkolására, a medencét használók részére, a sütő-főző, grillezőknek, valamint a kert hátsó felében a gyepen a kisgyermekek játszhatnak, futkoshatnak.

Mindenki talál magának megfelelő helyet a pihenéshez, kikapcsolódáshoz akár egyedül, akár társasággal. A tűz körül, miközben készül az étel, kellemesen lehet beszélgetni, iszogatni. A képeken a hátsó terasz és a sütögető látszik.

elado-ingatlan-balaton

A pince kb. 96,92 m2, a földszint kb. 99,41 m2, a tetőtér kb. 92,60 m2 (nettó hasznos: 66,18 m2) alapterületű. A képen a háromszintes lakóház alaprajzi beosztása látszik. 

elado-ingatlan-balaton

A lakóházba minden közmű be van vezetve, a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram), vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. A házba be van kötve a riasztó. Az épületben ki van építve a gáz központi, radiátoros és a padlófűtés. A helyiségekben energiatakarékos LED lámpák világítanak.

A nappaliból közvetlen kijárat van az automata napellenzővel árnyékolható kb. 29,62 m2-es teraszra, melyről a Balatont lehet látni. A terasz alkalmas a szabadban való étkezésekre is. A kép a földszinti nappali,- étkezőt ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

Az „U”-alakú konyhabútorba be van építve a főzőlap, a villanysütő, a szagelszívó, a hűtőszekrény és a mosogatógép. A mosogató gránitból van. A szagelszívón kívül a természetes szellőzést a nagyméretű ablak biztosítja. A képen a konyha látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A szobák szőnyegpadló burkolatúak. A képeken a földszinti szobák látszanak.

elado-ingatlan-balaton

A kép, a földszinti fürdőszobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek, a földszinti, Balaton irányába néző egyik szobában készültek.

elado-ingatlan-balaton

Ezen a kényelmes lépcsőn lehet lemenni a pincébe és felmenni a tetőtérbe.

elado-ingatlan-balaton

A képen a tetőtéri társalgó látható a fedett erkéllyel, melyről kilátás nyílik a tóra.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken, az egyik tetőtéri erkélyes szoba látszik két irányból nézve, melyből szép kilátás nyílik a Balatonra.

elado-ingatlan-balaton

Az előbbi szoba erkélyéről a Balatont lehet látni.

elado-ingatlan-balaton

A kép, a tetőtéri fürdőszobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a pince szinten lévő kb. 28,31 m2 alapterületű garázs látható az automata garázsajtóval. A garázsajtó szélessége 2,44 cm, magassága 1,93 cm.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a pince szinten lévő kb. 33,55 m2-es tároló látszik, innen nyílnak a helyiségek. A pince belmagassága: 2,26 cm.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A kép, a pince szinten lévő háztartási helyiséget ábrázolja, itt került elhelyezésre a szinte új Viessmann kombi gázkazán, mely biztosítja a fűtést és a meleg vizet.

elado-ingatlan-balaton

A képen a kb. 18,13 m2-es tároló látható, amely lehetne akár kondicionáló terem, de el lehet helyezni itt szaunát, szoláriumot is.

elado-ingatlan-balaton

A főépület és a melléképület között lévő szélvédett, intim helyen nyugodtan lehet pihenni, olvasgatni, vagy akár szunyókálni. A könnyen mozgatható kerti bútorok bárhova áthelyezhetők.

elado-ingatlan-balaton

A különálló melléképület kb. 39,05 m2 alapterületű, tégla falazatú, rajta Bramac betoncserép. Ki van építve egy mini teakonyha és egy fürdőszoba. A fedett terasz alatt nemcsak üldögélni, hanem akár pingpongozni is lehet. A képen a melléképület alaprajzi elrendezése látható.

elado-ingatlan-balaton

Az épület jól megépített, masszív szerkezetű, beton alap, tégla falazat, vasbeton födémek, fa tetőszerkezeten Bramac betoncserép. A lábazat és a támfalak burkolata mindenhol vörös kőből készültek.

Külső homlokzati nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, szúnyoghálókkal és motoros redőnyökkel felszerelve, kívül-belül gránit párkányokkal.

A kerti medence kb. 45 m3-es és 1,20 cm mély, vízforgatós, homokszűrős. A medence mellett van egy zuhany is, amely gyors felfrissülést biztosít a legforróbb napokon is.

A pihenést, kikapcsolódást nyújtó panorámás, intim kerttel rendelkező medencés lakóház irányára: 119 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!