Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-vízparti-nyaraló-Balaton-376 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Eladó vízparti nyaraló, ahol a vitorlás hajóját is ki tudja kötni

(Pihenés, nyaralás, kikapcsolódás a saját vízparti nyaralójában, a Balatonon.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton északi partján, közvetlenül a vízparton, önálló helyrajzi számon nyilvántartott 602 m2-es telken kétszintes nyaraló, garázzsal eladó. A telek 17 méter szélességben csatlakozik a Balaton vizéhez, előtte nem nyílt víz, hanem kb. 140 méter mély nádas van. A nyílt vízig, bejáró stégen lehet eljutni, ahol a vízmélység kb. 2 méter. Itt csónakot, hajót ki lehet kötni, a napozó stégen pedig napozni, vagy horgászni lehet.

A nyaralóban 6-8 fő részére van fekhely. Itt tölthetik a szabadságot, a szünidőket szülők a gyermekeikkel, nagyszülők az unokákkal, vagy a jó barátok. A közös nyaralás, a horgászat mindig élmény.

A ’90-es években épült nyaraló karbantartott állapotban van. Szerkezetei: betonalap, téglafalazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten zsindelyfedés. Minden közmű bevezetésre került: a vezetékes ivóvíz, a villany, a vezetékes földgáz és a csatorna.

A kb. 49,03 m2-es földszint helyiségei: közlekedő, illemhely, fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó), konyha, kamra, lakószoba,- étkezővel. A konyha boltíves átadó ablakkal kapcsolódik az étkező részhez. A lakószoba nagy megnyitású ajtóin át ki lehet menni a félig fedett, nagyméretű teraszra.

A kb. 40,12 m2-es tetőtér helyiségei: közlekedő és három hálószoba.

A nyaraló télen is használható, ki van építve a radiátoros gáz központi fűtés. A gázkazán a kamrában került elhelyezésre.

A kikapcsolódásra, környezetváltozásra, a szabad idő eltöltésére alkalmas közvetlen vízparti nyaraló irányára 106 millió Forint. Amennyiben érdekli az ingatlan és megnézné, a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni a Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!