Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Zánka-546 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Zánkán felújítandó lakóház, nagy telekkel eladó

(Az épület felújítását követően itt tud lakni, a kertet beparkosíthatja, vagy bionövényeket termelhet.)
 
elado-ingatlan-balaton
 

Balaton északi partján, belterületen, a Balatontól 1,8 kilométerre, a Káli-medence szomszédságában Zánkán eladó egy aszfaltos útról megközelíthető 3114 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, lakóház,- udvar megnevezésű ingatlan.

A meglévő, komfort nélküli lakóház és gazdasági épület egy része romos, egy része felújítható. Az ingatlan-nyilvántartási alaptérképen a gazdasági épület szerepel, így jogi alapot képez arra, hogy felújítás címen, a jelenlegi helyén újraépítse. Ehhez rendelkezésre áll a helyi építési anyag, a kő.

Az ingatlan, a település forgalmas útjaitól távol, központban, de mégis csendes környezetben van. Az utcáról megközelíthető terület egyik szomszédja kertszomszéd, a másik szomszéd mezőgazdasági külterületek, mezővédő erdősáv, szántó, rét, legelő. Takarmánnyal nem lesz gond. A saját telek végéből ki lehet lovagolni a Káli-medencébe.

Az ingatlan övezeti besorolása: kialakult falusias lakóövezet. Az állatartási rendelet, törvényesen is lehetővé teszi családi szükségletre, haszonállat tartását. Termelhet különféle bionövényeket, amit a termelői piacon eladhat.

A komfort nélküli lakóházba be van vezetve a villany. Az udvaron van a vezetékes ivóvíz. Szennyvíz a telekre be van kötve, a gáz bevezethető. A képen a felújításra váró lakóház és a folytatásában a beszakadt tetejű gazdasági épület látszik. Az épület mögött vége a falunak. Mezővédő erdősáv és termőföldek vannak arra.

elado-ingatlan-balaton

A képen a kb. 55,60 m2 alapterületű kő-tégla vegyes építésű lakóház, valamint a romos melléképület alaprajzi elrendezése látható.

elado-ingatlan-balaton

A kép, a vörös kővel kirakott, kb. 14 méter mély és 2 méter vízoszloppal rendelkező bővizű kutat ábrázolja. 

elado-ingatlan-balaton

A kép, a telek hosszanti mezsgyéjével határos, mezővédő erdősávról készült.

Az ingatlan irányára: 18 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez, legyen szíves felhívni a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gáborné Erikát!