Telkek, földterületek

Kód: eladó-Balaton-vízparti-telek-229 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Horgászat, halfőzés, pihenés a vízparton. Vízparti telek eladó

(A 34 méter széles, 1193 m2 nagyságú telekre, négyes társasnyaraló építhető.)
 

elado-ingatlan-balaton

A balatoni horgászok gyakori problémája, nem tudnak kedvükre horgászni. Kevés a vízpart, ahol hozzáférnek, ott zsúfolt.

A Balaton északi partján, csendes utcában, közvetlen vízparti 1193 m2 nagyságú, teljesen bekerített, összközműves telek eladó. A telek 34 méter szélességben csatlakozik a vízparthoz, az előtte lévő védett kb. 150 méter mély ősnádas és élővilága kizárja, hogy a Balaton törvény szerinti sétány itt megvalósulhasson.

A nádas itt léte még előny is, a víz felől nem látnak bele az itt tartózkodók életébe. A nádas előtt mély a víz- és kapitális méretű halak foghatók. Nem kell bojlizni, elég a szoktató etetés. A nádas végét, a nyílt vizet a bejáró stégen lehet megközelíteni. A bejáró stég végében a vízmélység 1,7 m.

Ebben a vízparti horgászparadicsomban bármikor élvezheti a közvetlen vízpart örömeit, fürödhet, szörfözhet, vitorlás hajót, csónakot tarthat. Horgászhat egyedül, a családdal, vagy a baráti társaságával.

Azokkal, akik imádják a Balatont, a halat, szeretnek halászlét főzni, halat sütni, azoknak az ingatlan, főnyeremény.

A terület övezeti besorolása Üh-03, beépíthetősége 15 %, 4,5 méter építménymagassággal, kialakult, vagy oldalhatáron állóan, akár négy egységes üdülőépület is építhető.

A zavartalan horgászatot biztosító közvetlen vízparti terület irányára: 204 millió Forint. Ebből nem sokat enged a tulajdonos. A telket négy jó barát, vagy horgász kolléga is megveheti, akik közösen építenének egy tájba illő hangulatos, nádtetős négyegységes, külön-bejáratú, egymástól elszeparált horgászkunyhót.

A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!