Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Balaton-549 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Miközben kényezteti magát a jakuzziban, balatoni panorámában gyönyörködhet

(Örökpanorámás, kényelmes, új balatoni villa két családnak, sok extrával eladó.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton északi partján, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 1605 m2 térmértékű, teljesen bekerített, gyönyörűen parkosított telken eladó egy örökpanorámás balatoni villa.

A telek kb. 50 méter szélességben kapcsolódik a balatoni panorámához. A házból és a telekről is örökpanorámás kilátás nyílik a Balatonra. A ház elé már nem építhetnek, ezért a panoráma örök és elvehetetlen. Kevés ilyen hely van a Balatonnál.

Miközben a jakuzziban üldögél, élvezheti a balatoni panorámát. A kép a teraszról készült, a 5 fős HotSpring típusú jakuzzi mellől. 

elado-ingatlan-balaton

A képen a tetőtéri kényelmes nagyságú, fedett terasz látható.

elado-ingatlan-balaton

A tájba illő kb. 200 m2 nettó össz-szint alapterületű, szinteltolásos  családi ház a telek felső részébe épült. A telek minden pontjáról, a házból és mind a négy teraszról a balatoni panorámában gyönyörködhetünk.

A családi házat a tulajdonosok 2015 évben teljesen felújították, különösen nagy figyelmet fordítva arra, hogy szinte minden helyiségből kilátás legyen a Balatonra.

Ezt sikerült is megvalósítaniuk. Földszint és tetőtér került kialakításra, két külön bejáratú lakrésszel, melyek biztosítják az elkülönült használatot. A képen az árnyékolható terasz látszik.

elado-ingatlan-balaton

A ház a Balaton-felvidéki stílus jegyeit viseli magán. Szerkezetei: betonalap, téglafalazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten cserépfedés. A külső főfalakra a pótlólagos hővédelem érdekében Dryvit hőszigetelés került. Nyílászárói hőszigetelt 3 rétegű üvegezésű, egyedi legyártású fa szerkezetek spalettákkal ellátva. A kép az egyik épülethomlokzatot ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A földszint helyiségei: előtér, nappali szoba, konyha, étkező, kettő szoba, fürdőszoba, külön illemhely és ajtóval szeparálható lépcsőház. Ezen a szinten van a két árnyékolható, nagyméretű Balatonra panorámás terasz, egy külső megközelítésű tároló, gépház és a kétállásos garázs. Az egyik teraszon került megépítésre a vízforgatós, homokszűrős medence. A képen a földszinti lakrész főbejárati ajtaja és közlekedője látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen a földszinti lakrész nagyméretű étkezője látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép a földszinti lakrész konyháját ábrázolja a beépített konyhai gépekkel, a gránit munkalappal és a gránit mosogatóval.

elado-ingatlan-balaton

A nappali szobából ki lehet menni a két irányba tájolt panorámás teraszokra. Hűvösebb időben kellemes meleget ad a cserépkályha. A képen a földszinti lakrész nappali szobája látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen a földszinti lakrész egyik hálószobája látszik.

elado-ingatlan-balaton

A lakóházba, minden közmű be van vezetve. A fűtést és a melegvizet a kombi gázkazán biztosítja. A kép a földszinti fürdőszobát (mosdó- zuhanyozó-bidé) ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A tetőtér helyiségei: konyha,- étkező, három hálószoba, fürdőszoba (zuhanyozó- mosdó-bidé), külön illemhely. A képen a tetőtéri konyha,- étkező látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen a beépített konyha látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A harmadik szobából kijárat van a fedett, de szintén panorámás teraszra. Minden szobában van TV-vételi lehetőség és Wi-Fi. A képek a tetőtéri szobákban készültek.

elado-ingatlan-balaton

A képen a tetőtéri fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- bidé) látható.

elado-ingatlan-balaton

Érdekes látvány, a különböző színű és fajtájú kövekből készült támfal. Permi vörös homokkő, tömött mészkő és bazalt. A nagy gondossággal összeválogatott növényeket, fákat az automata öntözőrendszer öntözi. A képen az egyik támfalból kiálló kerti csap látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek a bográcsozó és grillező helyet ábrázolják a tüzeskedéshez szükséges tűzifával.

elado-ingatlan-balaton

A ház környéke térkővel van burkolva. A képen a kb. 38 m2-es kétállásos garázs látszik, a Hörmann automata garázskapuval.

Az igényesen megépített és berendezett villa családi, baráti célokat is kielégít, de elvonulásra is alkalmas. Az örökpanorámás villa irányára 178 millió Forint. Külföldi érdeklődők jelentkezését is várom.

Minden további információért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!