Eladó nyaraló, üdülő

Kód: Zk-49 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

 Örök panorámás földterület a Balatonnál, felújítható présház-nyaralóval eladó

(A Tanú-hegyek között gyönyörű környezetben pihenhet.)
 

 Elado-panoramas-fold-telek-preshaz-nyaralo-pince-Balaton-felvidek-bor-szolo

Balaton-felvidéken, panorámás kilátással a Tanú-hegyekre és a Balatonra, 3032 m2 nagyságú örök panorámás földterület, présház-nyaraló felújítási lehetőséggel eladó.

A telken egy nagyon régi présház-nyaraló található, melynek időközben beszakadt a teteje, de szerepel a tulajdoni lapon és a térképen is. A házat a korábbi engedély alapján, épület-felújítás címén újjáépítheti és a földszinti teraszról gyönyörű látványban lesz része a Tanú-hegyekre és a Balatonra.

Ha valaki belegondol abba, hogy a nagyapánk nagyapja szintén szerette a szép helyet és ezért épített ide, akkor nem lehet vitás, hogy ez egy romantikusan szép hely.

Az ingatlant murvával stabilizált földúton lehet megközelíteni, melyen ki van építve a közvilágítás. Az ingatlanba a vezetékes ivóvíz és a villany be van kötve.

Az újjáépítés során egy 90 m2-es, hagyományokat őrző, környezetbe illeszkedő, tájjellegű gazdasági épületet tudhat magáénak. A terület kertes mezőgazdasági övezetben fekszik. 

Az építési/felújítási lehetőséggel rendelkező, örök panorámás földterület ára a felújítandó épülettel 8,5 millió Forint. A további információkért legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon.


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: