Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Balaton-452 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Csendes, nyugodt helyen, háromlakásos felújított lakóház a Balatonnál eladó

(A három külön-bejáratú lakás, három család kulturált pihenését, regenerálódását teszi lehetővé.)
 

 elado-ingatlan-balaton

A képen a felújított családi lakóház látható.

Balaton északi partján 789 m2 önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, parkosított telken eladó egy háromszintes, három külön bejáratú lakást tartalmazó, teljesen felújított családi ház. Kényelmes pihenést,- kikapcsolódást és regenerálódást nyújt baráti családok,- rokonok, vagy szállóvendégek részére.

A vételt követően azonnal használatba lehet venni a házat, nem merülnek fel felújítási munkálatok. Az ingatlan a Balatontól kissé távolabb helyezkedik el, strand kb. 1600 méter, de itt lakók a nyugalomért és a csendért választották ezt a helyet.

A szomszédban állandó lakos lakik, aki télen is felügyeli a házat. A füves telek 16 méter széles, tujákkal, dió, alma és fenyővel van beültetve. Az épület előtti részen van a kerti pavilon és a grillező, itt lehet elhelyezni egy kerti medencét is, mert hely van bőven. A családi lakóház 9,57 méter széles és 11,20 méter hosszú.

 elado-ingatlan-balaton

A képen az alagsori apartman konyha,- étkező,- nappali szobája látszik.

A családi házat tulajdonosai 2010 évben teljesen felújították, ennek keretében új tető került a házra, újak a padlóburkolatok, a villamos továbbá a gépészeti vezetékek, szerelvényeik, a radiátorok, a beépített konyhák, a hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók, redőnyökkel, szúnyoghálókkal felszerelve és a beltéri ajtók.

A családi ház alagsort, magasföldszintet és tetőteret tartalmaz. A három szint összesen kb. 215 m2 alapterületű. Az alagsor két részre van osztva, az egyik felében garázs és tároló, a másik felében egy önálló apartman került kialakításra.

Az alagsori apartmanban nappali-, konyha-, étkező, hálószoba és fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC) található. A nappalihoz kapcsolódik a fedett, kertkapcsolatos terasz. Hűvösebb időben a nappali-étkező részben lévő kályhával lehet fűteni, de a központi fűtést is be lehet indítani. 

 elado-ingatlan-balaton

A kép az alagsori apartman konyháját ábrázolja az egyedi legyártású beépített új konyhabútorral, melyben elhelyezésre került a gázfőzőlap és a mosógép.

 elado-ingatlan-balaton

A képen az alagsori apartman hálószobája látható.

 Elado-csaladi-haz-nyaralo-Balaton-eszaki-part

A képen az alagsori apartman zuhanyozója (zuhanyozó,- mosdó,- WC) látszik.

 elado-ingatlan-balaton

A kép a magasföldszinten lévő nappali,- étkezőt ábrázolja.

A magasföldszintre a fedett, külső feljáratú lépcsőn lehet felmenni. Az előtérből jobbra nyílik a lépcsőház, balra a WC-kézmosó, szemben a nappali,- konyha-, étkező részbe jutunk. A konyhából közvetlenül kapcsolódik a kamra. A nappaliból nyílik a közlekedő, kettő hálószoba és a fürdőszoba (kád,- mosdó,- WC). A nappaliból lehet kimenni a fedett teraszra. A teraszról nyílik egy kisebb tároló helyiség. 

 elado-ingatlan-balaton

A magasföldszinten lévő szintén új konyhabútorba be van építve a gázfőzőlap, villanysütő és a szagelszívó. A képen a modern konyha látható.

 Elado-csaladi-haz-nyaralo-Balaton-eszaki-part

A szobák parkettásak és szőnyegpadló burkolatúak, a többi helyiség járólapos. A képen, a magasföldszinten lévő egyik hálószoba látszik.

 elado-ingatlan-balaton

A kép a magasföldszinti fürdőszobát (kád-mosdó-WC) ábrázolja.

A közművek közül minden be van vezetve és ki van építve a radiátoros gázközponti fűtés. A melegvizet szintenként villanybojlerek biztosítják, a fűtés a Vaillant gázkazánról működik. Televíziós műsorokat parabola antenna segítségével lehet nézni. 

elado-ingatlan-balaton   

A képen a tetőtéri egyik hálószoba látható.

A tetőtéri közlekedőből nyílik a három hálószoba és a fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC-bidé). Az egyik hálószobához kapcsolódik az erkély, melyről látszik a Balaton egy része. 

 elado-ingatlan-balaton

A képen a tetőtéri, felújított fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC) látszik.

 elado-ingatlan-balaton

A tetőtéri erkélyről ezt a balatoni panorámát lehet látni.

elado-ingatlan-balaton

A csendes környezetben lévő, teljesen felújított, kényelmes használatot, pihenést nyújtó családi ház vételára 39,9 millió Forint készpénz. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves hívja fel Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!