Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Balaton-538 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Csend, nyugalom és elvehetetlen örök panoráma a Balatonra

(Az elit környezetben fekvő lakóház, annak legjobb, aki a Balaton látványát élvezve, pihenni, regenerálódni akar.)
 

 elado-ingatlan-balaton

Balaton északi partján, elvehetetlen, örök-panorámás 980 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, összközműves, teljesen bekerített telken eladó egy színvonalas, igényes kivitelezésű családi lakóház. Tulajdonos és a tervező tudatosan úgy tervezték meg a házat, hogy az itt pihenőket magas szinten kiszolgálja.

Itt a hegytetőn, a sziklán, nehézkes volt az építkezés, de a csend, a nyugalom és a Balaton látványa kárpótolta tulajdonosát. A ház előtti saját telekre nem építhetnek, a látvány elvehetetlen és örök. Ebből a fajta ingatlantípusból is kevés van, ezért a hely reálértékben növekvő, értéke a távlatban is megmarad.

A forgalommentes, aszfaltos utcában lévő gyönyörű ingatlan azoknak legjobb, akiknek fontos a ház külső és belső reprezentatív megjelenése, tulajdonosának és/vagy cégének ilyen forma minősítése, megítélése.

Kevés olyan ingatlan van a Balatonnál, amely építészetileg eleganciában a környezetet is figyelembe véve felülmúlhatná ezt. A ház kiváló építésű, melyet a minden részletre kiterjedő különleges odafigyelés biztosított.

A ház műszaki állapota olyan, hogy hosszú évekig nem igényel nagyobb felújítást, építészetileg pedig nem lesz divatjamúlt. A ház környezetében is hasonló épületek találhatók, csendes szomszédokkal. A képen a kilátás látható a nappaliból és a teraszról.

 elado-ingatlan-balaton

A belső berendezések, színek és bútorok harmóniában vannak egymással, melyhez a lakberendező nyújtott segítséget. A képen a nappali látható.

 elado-ingatlan-balaton

A kb. 75 m2 nettó alapterületű földszinten: előtér, lépcsőház, nappali,- konyha,- étkező, közlekedő, illemhely és fürdőszoba (kád,- mosdó). A nappalihoz kapcsolódik a közel 50 m2-es terasz és a kerti medence. A képen a konyha,- étkező látszik, bal oldalon a kandallóval.

 elado-ingatlan-balaton

A kép az egyedi elgondolású, épített konyhát ábrázolja a beépített konyhai gépekkel.

 elado-ingatlan-balaton

A kertben lévő különleges dísznövényeket, virágokat az automata öntözőrendszer öntözi. A konyhából lehet kimenni a hátsó teraszra és a kertbe.

 elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken a földszinti fürdőszoba és illemhely látható.

 elado-ingatlan-balaton

Az egész házat a minőség és megbízhatóság jellemzi: Spanyol járólapok, Hansgrohe csaptelepek, Siemens beépített konyhai gépek, klímák, riasztó, redőnyök, zsaluk, szúnyoghálók mindenhol. Az épület 2004 évben épült, korszerű, modern anyagokból, első osztályú kivitelben.

A kb. 67 m2 alapterületű tetőtér helyiségei: közlekedő, négy hálószoba erkélyekkel és fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC). A képen a tetőtérbe felvezető kényelmes lépcső látszik.

 elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek az egyik kert felé néző hálószobát ábrázolják.

 elado-ingatlan-balaton

A képen a tetőtéri fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC) látható.

 elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken a Balatonra tájolt két hálószoba látszik.

 elado-ingatlan-balaton

A ház egy része alatt van a kb. 33,35 m2 alapterületű száraz pince. Itt került elhelyezésre a ház gépészete. A kép a medence és az öntözőrendszer gépészetét ábrázolja.

 elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Szintén a pincében van a Wolf márkájú Német gázkazán, mely biztosítja a központi fűtést (padló és radiátoros) és a melegvizet, valamint a szauna zuhanyozóval és egy illemhely. A képek a pincében készültek.

 elado-ingatlan-balaton

Az épülettől különállóan került megépítésre a garázs, melyben van a bortároló helyiség. A képen a garázs látható a bortárolóval.

 elado-ingatlan-balaton

A képen a bortároló látszik.

A magas műszaki színvonalon megépített, igényesen berendezett villa a családi, baráti szükségleten kívül reprezentációs célokat is kielégít. Az örökpanorámás balatoni lakóház irányára a helyben szokásos árakhoz igazítottan: 250 millió Forint.

Az ingatlan,  egyeztetett időpontban megtekinthető. Időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!