Házak, lakások

Kód: eladó-vízpart-közeli-ház-Balaton-597 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balaton parti romantika

(Kisgyermekes családnak, ideális hely, a szünidő eltöltésére.)
 

elado-ingatlan-balaton

A képen, a nádfedeles, romantikus nyaraló látható.

Balaton északi partján, a vasút és a vízpart között, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 471 m2 térmértékű, teljesen bekerített telken eladó egy felújított, lakóház minősítésű nyaraló.

elado-ingatlan-balaton

A nyaraló a strandtól kb. 70 méter távolságra található, így akár egy szál fürdőruhában lehet menni fürdeni. A kulturált strand homokos, ligetes, gyermekbarát. A büfékben lehet enni - inni, van több strandcikk árus, sportszer kölcsönző stb.

A nagyfás, zöld környezetben lévő házhoz, minden nagyon közel (200 méteren belül) van: csónakkikötő, vitorlás hajó kikötő, vasútállomás, autóbuszmegálló, élelmiszerbolt. Ami a lényeg, közel van a strand, jó a levegő, ezáltal éjszaka jókat lehet aludni, tartalmasan lehet pihenni. 

elado-ingatlan-balaton

Balatoni fürdőzés. Látszik, hogy élvezik a gyerekek.

elado-ingatlan-balaton

A földszint kb. 33,52 m2 alapterületű, a tetőtér kb. 19,57 m2 alapterületű. A két szint nettó össz-szint alapterülete: kb. 53,09 m2, melyhez kapcsolódik a kb. 19,9 m2-es terasz, a kb. 5,09 m2-es tároló és a kb. 8,52 m2-es erkély. A képen a nyaraló alaprajzi beosztása látszik.

elado-ingatlan-balaton

Az épületet tulajdonosa teljesen felújította, mely kiterjedt a vízvezeték rendszerre, a villanyvezetékekre, berendezési tárgyakra, burkolatokra, nyílászárókra, tetőzetre. A kert is rendbe lett rakva. A kép, a lakószobát ábrázolja, melyhez kapcsolódik a terasz.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken, a konyha,-étkező látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a fürdőszoba egy része látszik, berendezési tárgyai: mosdó-WC-zuhanyozó.

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási 2 x 32 Amper áramerősséggel) és a szennyvízcsatorna. Fűtés, a 6 kWh teljesítményű Gabarron fűtőpanellel van megoldva, mely befűti a házat. Fürdőszobában van egy villany törülközőszárító radiátor. A melegvizet villanykazán állítja elő.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek, a tetőtéri kb. 10,70 m2-es hálószobát és a kilátást ábrázolják. Gépkocsi parkolása burkolt beállón van megoldva, a napsütés elleni védelemre pergola készítésére van lehetőség.

elado-ingatlan-balaton

A telek nem nagy, kellő méretű, itt nem kell egész álló nap füvet nyírni,  hamar lehet vele végezni, a végében lévő árnyas fák alá el lehet helyezni egy kerti pihenőt. 

A kis nyaraló vidám balatoni üdülést biztosít Önnek és családjának. Ebben a kellemes környezetben az egész nyarat itt tölthetik a gyerekek a nagyszülőkkel és sok-sok élményben lesz részük. Horgász ember is megtalálja számítását.

A vízközeli balatoni nyaraló irányára 51.990.000,- Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!