Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-nyaraló-Zánka-327 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Strand közeli nyaraló Zánkán eladó

(A nyaralótól kb. 215 méterre van a strandbejárat és a közelben van horgászhely is.)

elado-ingatlan-balaton

Balaton északi partján, Zánkán, 250 m2 térmértékű telken, önálló helyrajzi számon nyilvántartott nyaraló eladó. Az ingatlant aszfaltos utcáról lehet megközelíteni, szomszédságában csupa hétvégi házak vannak.

A telekre autókkal be lehet parkolni. Szerencsére a kert nem nagy, így hamar lehet végezni a fűnyírással. A kert alkalmas a szabadban való tevékenykedésre, lehet bográcsozni, vagy egyszerűen csak pihenni.

A 6,25 m x 7,9 m külső befoglaló méretű, kétszintes nyaraló a ’70-es évek elején épült. Az eltelt idő alatt generációk nyaralását biztosította, minden nyáron itt nyaraltak az unokák, gyerekek.

A kb. 37,07 m2-es földszinten veranda, lakószoba, konyha, fürdőszoba, külső bejáratú lépcsőház és terasz található. A kb. 33,69 m2-es tetőtérben közlekedő, folyosó, szoba, fürdőszoba és főzőfülke van. A szobából kijárat van a kb. 8,48 m2-es fedett erkélyre.

A strand bejárata kb. 215 méter távolságra van a nyaralótól, így akár egy szál törülközővel mehet fürdeni, nem kell autóba ülni a családnak, nem kell a hűtőtáskát cipelni az elemózsiával, egyszóval nem kell cuccozni és még az autónak is jó helye van a telkén, így nem kell egész napra parkolójegyet venni. A képen a nyaraló látható a kis kerttel.

elado-ingatlan-balaton

A tulajdonos 2017 évben megkezdte a felújítást. Eddig ezek a munkák készültek el: víz,- villanyvezetékek cseréje, (villany földkábelen), új villanyóra került beszerelésre, nyílászárók cseréje hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetekre (Rehau), helyiségek belső vakolása és alapmeszelése, új az esőcsatorna és a tetőfedés, valamint a tetőhéjazat is, mely cserép.

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is 2 x 3 x 25 Amper áramerőséggel), szennyvízcsatorna. Gáz az utcában található. Ilyen erős villany mellett felesleges bevezetni, villannyal minden megoldható.

Már csak a befejező munkálatok vannak vissza: burkolások, szerelvényezések, belső festés-mázolás és a nyaraló külső színezése. A képen a lakószoba látszik, melyhez kapcsolódik a veranda és a terasz.

elado-ingatlan-balaton

A kép a földszinti konyhát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen a földszinti fürdőszoba látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen a külső bejáratos lépcsőház látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép a tetőtéri főzőfülkét ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek a tetőtéri szobában készültek.

elado-ingatlan-balaton

A képen az új Rehau erkélyajtó látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

 Kilátás az erkélyről.

A strand közeli nyaraló irányára: 39,7 millió Forint. Ezért az összegért Ön kap egy majdnem teljesen felújított nyaralót. A bejező munkálatokat saját elgondolása, igénye szerint valósíthatja meg, így olyan színűre festheti a helyiségeket, amit Ön választ, olyan villanykapcsolókat, konnektorokat szereltethet fel, amelyek Önnek tetszenek.

Habár az utcai kerítésen kint van a tulajdonos ELADÓ táblája a telefonszámával, akkor is engem tessék keresni!

Minden további információért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!