Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Balaton-Felvidék-586 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Távol a nagyvárosok zajától, a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban, fiatal, igényes lakóház eladó

(Környezetváltozás, gondtalan pihenés, regenerálódás, nyugodt környezetben.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton-felvidéken, bájos vidéken, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén, eladó egy, a Balaton-felvidékre jellemző stílusjegyekkel megépített fiatal, 2 szintes, kb. 223 m2 alapterületű családi lakóház. A település infrastrukturális ellátottsága jónak mondható. 

A környező hegyek erdős, oxigén dús környezetében nagyokat lehet kirándulni, sétálni, kerékpározni, túrázni, lovagolni. A hely, környezeti ártalmaktól mentes turisztikailag frekventált terület. A képen a békés táj látható.

elado-ingatlan-balaton

Az 1404 m2 térmértékű telken van a lakóház és egy masszív szerkezetű fedett kerti építmény. A kétszintes lakóház 2009 évben épült. A ház külső megjelenése, kifejezetten csinos, homlokzati vakolat,- és kődíszei, az íves ökörszem tetőtéri ablakaival beleillik a környezetébe. 

A főépület kb. 20,6 m hosszú és kb. 8,90 m széles külméretű. Szerkezetei: betonalap, 40 cm vastag téglafalazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten Tondach kettős fedésű cserép.

Nyílászárók egyedi legyártású, hőszigetelt üvegezésű fa szerkezetűek szúnyoghálókkal ellátva. A külső párkányok műkővel, a belső párkányok fával burkoltak. A tetőtéri Velux ablakok kívülről reluxával vannak árnyékolva.

A lakóházba, a földszinti tornácon keresztül az előtérbe érkezünk. Az előtérből három irányba lehet közlekedni. Szemben, a tetőtéri feljáró lépcső található. jobbra a nappal használatos helyiségcsoport (kamra,- konyha,- étkező,- nappali szoba,- fedett terasz) lett kialakítva.

A fedett teraszról lehet megközelíteni a nyitott teraszt, azon át a kertet. A teraszokról látszik a Balaton. 

Az előtérből balra egy idősebb generáció részére kialakított kisebb lakosztály (szoba, fürdőszoba), továbbá közlekedő és a garázs található. A garázsajtó szélessége 2,60 m, magassága 2,30 m és automata működtetésű. A képen a konyha,- étkező,- nappali kapcsolata látszik.

elado-ingatlan-balaton

A nappaliból közvetlen kijárat van a fedett teraszra, mely folytatódik a nyitott terasz résszel. A kép a nappalit ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen az iparművész által tervezett madármintás cserépkályha látható, mely befűti az egész földszintet.

elado-ingatlan-balaton

A konyhabútorba beépítésre került az indukciós főzőlap, a mikrohullámú sütő, a villanysütő és a mosogatógép. A konyhapult gránitból készült. A nagyméretű hűtőszekrény a kamrában kapott helyet. A képen az egyedi legyártású tölgyfából készült konyhabútor látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek a beépített Teka típusú háztartási gépeket ábrázolják.

elado-ingatlan-balaton

A képen a konyhához közvetlenül kapcsolódó étkező látható, ahol 6 - 8 fő kényelmesen tud étkezni.

elado-ingatlan-balaton

A képen a földszinti hálószoba látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép az előző hálószobát ábrázolja a mennyezetig érő beépített tölgyfa szekrénnyel.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken a földszinti hálószobához kapcsolódó fürdőszoba (mosdó,- zuhanyozó,- WC) látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen a tetőtérbe felvezető kényelmes tölgyfa lépcső látszik. A mennyezetre került felszerelésre a klíma készülék.

elado-ingatlan-balaton

A tetőtérbe felérkezve az előtérbe érkezünk. Az előtérből jobbra található egy kétszobás lakosztály fürdőszobával, háztartási helyiséggel, balra a háromszobás lakosztály fürdőszobával és egy gardrób szobával. A kép a tetőtéri előteret ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A házban csak természetes fa került beépítésre és minden egyedi legyártású. A kiváló képességű asztalos mester bele merte írni nevét az általa készített nyílászárókba és a bútorokba is.

A szobák hagyományos csaphornyos tölgyfa parkettásak, a többi helyiség kerámia járólappal burkolt. A helyiségek világosak, szinte mindenhol két irányba vannak ablakok beépítve. A szobákban kényelmes alvás esik, a belmagasság 2,75 méter. A képek a bal oldali lakosztály egyik Balatonra panorámás szobájában készültek.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a bal oldali lakrész fürdőszobája (mosdó,- sarokkád,- WC) látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a jobb oldali lakrész egyik szobája látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép a jobb oldali lakrész fürdőszobáját (mosdó,- zuhanyozó,- WC) ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A háztartási helyiségben került felszerelésre a turbó ventillációs, kombi gázkazán, mely biztosítja a radiátoros központi fűtést és a melegvizet, de itt lehet mosni is. A vízvezeték hálózatra beépítésre került a vízlágyító rendszer. A képen, a jobb oldali lakrésznél található háztartási helyiség látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a kemence és a dézsafürdő látszik.

A családi ház melletti fedett építményben került megépítésre a kemence és a dézsafürdő. Ide is be van vezetve a vezetékes ivóvíz és a villany.

A hagyományos samott téglás, fával fűthető kemence sütésre, grillezésre, pörkölésre, szárításra, füstölésre alkalmas. A kemence bográcsozóval, grillezővel van kiegészítve. 

A fatüzelésű dézsafürdő fenntartási költsége minimális és az év bármely időszakában használható. Télen is kellemes pillanatokat nyújthat a dézsafürdő használata. A dézsát a fagy nem tudja szétnyomni, amennyiben sós vizet használunk, a dézsában lévő víz még meg sem fagy. A fürdődézsa, ha sós vízzel van üzemelve, akkor alkalmas egészségjavító fürdőzésre.

A kert parkosított, a szomszédoktól tuja sövénnyel szeparált. Kertész által telepített örökzöldek és különféle dísznövények vannak a sziklakertben.

elado-ingatlan-balaton

Ez a békés helyen lévő ingatlan annak való, aki el akar menekülni a zsúfolt nagyváros zajától a tiszta levegőjű természeti környezetbe a Balaton közelébe.

Azt tartják, ami drágább, az jobb is. Ez erre az ingatlanra is igaz. Az igényesen, minden részletre kiterjedő odafigyeléssel megépített házzal a Vevő minőséget kap, a minőséget pedig mindenhol, az egész világon, meg kell fizetni. 

Az ingatlan irányára 86,5 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!