Eladó nyaraló, üdülő

Kód: Zk-33 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balaton-felvidéken, csendes helyen nyaraló eladó 

(Pihenés a családdal, unokákkal. Kikapcsolódásra alkalmas csendes helyen, kulturált körülmények között, jó levegőn pihenhet!)
 
Eladó nyaraló Lovas, Balaton-felvidék 

Balaton-felvidéken, a Balatontól kb. 3 kilométerre, kikapcsolódásra alkalmas 1043 m2-es, bekerített telek, kétszintes gazdasági épülettel eladó. A kora tavasztól késő őszig való tartózkodásra alkalmas épületben elférnek nagyszüleikkel az unokák az iskolai szünidők alatt, de alkalmas a családi hétvégék eltöltésére is. Igazi pihenő hely, itt el lehet mélyedni az alkotó munkában, mert csend van.

A zsákutcában lévő ingatlant, aszfaltos útról lehet megközelíteni. Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz és a villany földkábelen. A vezetékes telefon is be van kötve. Televíziós műsorokat a parabola antenna segítségével lehet nézni. A képen a nyaraló látható.

Eladó nyaraló Lovas, Balaton-felvidék 

A kétszintes épületben alagsor és földszint került kialakításra. A kb. 23 m2-es alagsorban tartózkodó, borpince, főző helyiség és fürdőszoba található. Az alagsori rész előtt van egy kb. 5,17 m2-es tornác. A főépület oldalához csatlakozik a szerszámtároló. A kb. 35,53 m2-es tetőtérben: közlekedő és kettő hálószoba került kialakításra. A közlekedőhöz kapcsolódik a 6,88 m2-es erkély. A nyaraló nettó össz-szint alapterülete: 61,32 m2. A képen az alaprajzi elrendezés látszik.

Eladó nyaraló Lovas, Balaton-felvidék 

A szobák PVC padlóburkolatúak, a többi helyiség mázas kerámiával burkolt. A használati meleg vizet villanybojler állítja elő. A tűzhely palackos gázról működtethető. A kép az egyik szobában készült.

Eladó nyaraló Lovas, Balaton-felvidék 

A kerti növények öntözése a 27 m mélységű kútból biztosított, búvárszivattyúval. A kert füves, benne termő gyümölcsfák: kajszi, alma, körte, cseresznye, meggy, dió és mandula. A kertben van egy kerti zuhanyozó és el lehet helyezni medencét, hintát, homokozót. Van tér a gyerekeknek futkosáshoz, labdázáshoz. A szabadban finomakat lehet sütni, főzni. A kép a szépen gondozott kertet ábrázolja.

Eladó nyaraló Lovas, Balaton-felvidék 

A fák között egy kicsit látszik a Balaton. A képen a szomszédos ingatlan látszik, háttérben a Balatonnal.

Eladó nyaraló Lovas, Balaton-felvidék 

Az 1997 évben épült gazdasági épület jó állapotú, folyamatosan karbantartott. Szerkezetei: betonalap, B30-as tégla falazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezet, Bramac betoncserép. A külső főfalakra Terranova nemes vakolat került. A nyílászárók fa szerkezetűek, zsalukkal felszerelve. A képen az épület kert felőli homlokzata látható.

Az ingatlan irányára 19 millió Forint. A megtekintés időpontjának egyeztetéséhez, hívja a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gábornét!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: