Eladó ház, lakás

Kód: La-330 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Az eladó lakás, melytől egyenes út vezet a strandra

(Ez az újszerű, egyedi fűtésű lakás, tárolóval, kerttel, garázzsal, fedett gépkocsi beállóval, kerti pihenővel eladó.)
 
Elado-lakas-Balaton-strand-kozel-haz-telek-egyedi-futesu-erkely
 

Balaton keleti partján, kétlakásos társasházi lakóépületben eladó egy kb. 98,33 m2 alapterületű, külön albetéten nyilvántartott tetőtéri lakás, a szintén külön albetéten nyilvántartott garázzsal, valamint a fedett gépkocsi beállóval, kerti pihenővel, tárolóval (1,21 m x 3,52 m). A kert osztatlan közös tulajdon, használata megosztott. A földszinten, idősebb házaspár lakik.

Az újszerű lakás alkalmas állandó itt lakásra, vagy balatoni nyaralóként is funkcionálhat. Ha esetleg nem tudja teljesen kihasználni, akkor nyaralóvendégek részére ki lehet adni. A lakás szeparált, külön-bejáratú.

Az utcában állandó lakosok laknak, a házak és környezetük rendezett. Kulturált fizetőstrand kb. 550 méterre van. Az épület mögött lehet beállni autóval az udvarra, illetve a garázsba. A képen a lakóház látszik az egyik irányból nézve, melyben ez a lakás található.

 Elado-lakas-Balaton-strand-kozel-haz-telek-egyedi-futesu-erkely

A kép bal oldalán lévő lakóház (tetőterében van az eladó lakás) látszik a másik irányból nézve.

 Elado-lakas-Balaton-strand-kozel-haz-telek-egyedi-futesu-erkely

A kb. 98,33 m2 alapterületű lakást, a külön bejáratú, kizárólagos használatú lépcsőházból lehet megközelíteni. Ahogy az alaprajzon is látható, minden helyiségen van ablak, így biztosított a természetes bevilágítás, benapozottság és a természetes szellőztetés. Az épület külső határoló falai a pótlólagos hővédelem érdekében szigeteléssel vannak ellátva, tetőzete Bramac betoncserép. A kép a lakás alaprajzi beosztását ábrázolja.

 Elado-lakas-Balaton-strand-kozel-haz-telek-egyedi-futesu-erkely

A képen a konyha egy része látható a beépített bútorzattal.

 Elado-lakas-Balaton-strand-kozel-haz-telek-egyedi-futesu-erkely

A lakásba minden közmű be van vezetve: a vezetékes ivóvíz, a villany, szennyvízcsatorna és vezetékes földgáz. A közüzemi fogyasztásokat külön mérőórák mérik. A fürdőszobában került elhelyezésre a gázkazán és a gáz vízmelegítő bojler.

A lakók biztonsága érdekében szén-monoxid, füst- és gázérzékelő készülékek kerültek beépítésre. A lakás radiátoros központi fűtésű, de a lakószobában van egy szép kandalló, melyet tulajdonosok rendszeresen használnak.

Ki van építve az elektromos fűtés is. Az elektromos fűtés legnagyobb előnye, hogy kimondottan jól és könnyen szabályozható, gyorsan reagál a megváltozott igényekre, nincsenek rejtett hőveszteségek, nem igényelnek karbantartást, így nem kell még arra is költenie. Ha pedig valami okból nem lenne gáz, attól még villany van, és tud fűteni. A képen a fürdőszoba (kád,- zuhanyozó,-mosdó) látszik.

 Elado-lakas-Balaton-strand-kozel-haz-telek-egyedi-futesu-erkely

A szobákban a komfortérzet növelésére klíma készülékek kerültek felszerelésre. A szobák parkettásak, a többi helyiség mázas kerámia lap burkolatú. A kép a kb. 15,08 m2 alapterületű szobát ábrázolja.

A Balaton közeli, kényelmes használatot nyújtó lakás a tárolóval, a garázzsal, a fedett gépkocsi beállóval, a kerti pihenővel 24,85 millió Forintos irányáron eladó. A lakást előre egyeztetett időpontban lehet megtekinteni. Az időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: