Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Balaton-498 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Mindig ebben a szép, balatoni örök-panorámában gyönyörködhet. Lakóház eladó

(Családi ház a tó felett, melyből a „nagy víz” látványa segíti a pihenést, a kikapcsolódást, feltöltődhet energiával és megőrzi ingatlanvagyona értékét.)
 

 orokpanoramas-balatoni-nyaralo-haz-telek

Balaton keleti partján, Budapesthez közel, kiváló megközelíthetőséggel eladó egy örökpanorámás családi lakóház. Maga a hely, a telek adottságai, a jó levegő, a zöld, a Balaton látványa, a szabadság érzetét kelti. A lakóház a Balatontól légvonalban kb. 150 méter, míg a strand kb. 650 méterre található. Az önálló helyrajzi számon lévő telek kb. 1000 m2 nagyságú, benne pár gyümölcsfa, díszfa.

 orokpanoramas-balatoni-nyaralo-haz-telek

A lakóház a ’80-as évek elején épült, az akkori kornak megfelelő építőanyagok, burkolóanyagok felhasználásával, a berendezési tárgyak is a kor termékei. A házban minden működik, így is használható, ahogy van.

A közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany, a szennyvízcsatorna és a vezetékes földgáz. Ki van építve a radiátoros központi fűtés. 

Külön említést érdemel még, az ingatlan értékállósága. Mivel örök-panorámás, értékét tartósan megőrzi. A nyaralóként is használható panorámás balatoni családi ház irányára 65 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni a 06-30-218-0000 telefonszámot!