Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-Balaton-21 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Csodálatos élmény

Figyelem!

Az alábbi ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia munkaként értékelendő!
 
(Fenyőillatú rönkházban, együtt élhet a természettel.)
 

ref_2110_referencia_ingatlan_elado_balaton 

 

A Balaton déli partján, 422 m2-es önálló, összközműves, teljesen bekerített telken, eladó a képen látható eredeti rönkház. 1998-ban épült és csendes-nyugodt, kultúrált településrészen a Balatontól kb. 900 méterre található.

Aszfaltos, szép kis utcában áll a ház, az ápolt nyaralók között, és állandó lakosok által is lakott, biztonságos környezetben helyezkedik el. A fa, mint természetes építőanyag, kiváló épületfizikai tulajdonságainak köszönhetően, nyugodt alvást, fenyőillatú jó levegőt, jó közérzetet, és színénél fogva melegérzetet biztosít

 ref_2120_referencia_ingatlan_elado_balaton

A kb. 6,0 m x 8,2 m befoglaló méretű ház bejárata, a kb. 20 m2 nagyságú részben fedett, déli terasz felöl, történik. Az élettér egy szinten, a földszinten van kialakítva, nem kell lépcsőzni. A viacolor burkolattal ellátott terasz, kapcsolat a ház és kert között. A terasz kitűnő menedéket nyújt, ha erősen süt a nap, vagy ha esik az eső, de alkalmas napozásra is.

ref_2130_referencia_ingatlan_elado_balaton

Közművek közül a vezetékes víz, a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram 25 Amper áramerősséggel), a szennyvízcsatorna és a telefon be van kötve, gázcsonk kerítésen belül. A rönkház villanyfűtésű. A lakóház minősítésű földrengés-biztos rönkházat, erős cserépfedés (Bramac betoncserép) védi az időjárás viszontagságaitól.

ref_2140_referencia_ingatlan_elado_balaton  ref_2150_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A teraszajtón belépve balra, az amerikai konyhás nappaliba érkezünk. A képen az étkező látható a beépített konyhával. A ház összes belső terének padlója járólappal van burkolva, minden ablak és a külső bejárati ajtó szúnyoghálóval van felszerelve.

Az étkezőtől jobbra a másik oldalon az ülőgarnitúra és szekrénysor kapott helyet a televízióval. A rönkház további helyiségei: 2 hálószoba a keletre nyíló ablakokkal, melyeken reggelente a kelő nap süt be, Fürdőszoba (zuhanyozó, mosdó, WC). A melegvizet villanybojler szolgáltatja.

ref_2160_referencia_ingatlan_elado_balaton  ref_2170_referencia_ingatlan_elado_balaton

A képen a teraszra és a kertbe vezető kétszárnyú ajtó látszik a szúnyoghálós tolóajtóval. A sötét tónusú padlóburkolat az anyaföldet szimbolizálja, és színében harmonizál a sárgásbarna fáéval.

ref_2180_referencia_ingatlan_elado_balaton  ref_2190_referencia_ingatlan_elado_balaton

Az élő sövények és örökzöldek által szeparált kert, füvesített.  A kert déli fekvésű, kiválóan alkalmas szabadtéri tevékenységekre kicsiknek, nagyoknak. Itt kapott helyet a szerszámkamra is a kert ápolásához szükséges felszerelés tárolására. Érdemes megfigyelni, hogy az ingatlan közvetlen környezete örökzöld ősfákkal szegélyezett, attól szeparált.