Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-268 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balaton közelében, kényelmes családi lakóház eladó

(Összeköltözőknek, nagycsaládosoknak, vagy iparosoknak!)
 
 elado_lakohaz_Balaton 

 A kép a nappali szoba egy részét ábrázolja.

A Balatontól 8 kilométerre, csendes nyugodt településen, 2571 m2 telken, kétszintes, kb. 200 m2 nettó hasznos össz-szint alapterületű családi ház, kb. 80 m2 melléképülettel (garázs, műhely) eladó.

Az ingatlan csendes zsákutcában található. A telek két utcára nyílik, ezáltal ha nincs szükség nagy telekre, akkor el lehet adni, mint építési telek.

A családi lakóház két szintjén két önálló lakrész található, ezért a ház otthont ad két családnak, vagy sokgyerekes családnak, de megtalálják számításukat azok is, akik a műhelyben kereső,- hobby tevékenységet folytatnak, és a nagy ház a termék bemutatását, vagy tárolását szolgálja. Azoknak is alkalmas a ház, akiknek nincs hova tenni a megszokott bútoraikat, könyveiket, vagy egyéb gyűjteményüket.

A családi lakóház külső mérete: 10,36 m széles és 18,68 méter hosszú, ez a legnagyobb ház a településen. A földszinten: fedett terasz, előszoba, külön WC, galériás nappali, 2 szoba, ebédlő, konyha, kamra, fürdőszoba (sarokkád, mosdó, WC), kazánház, a melléképületben garázs és műhely található. A tetőtérben: galéria, közlekedő, előtér, 2 hálószoba, fürdőszoba (zuhanyozó, mosdó, WC), külön WC, konyha-étkező lett kialakítva. 

elado_lakohaz_Balaton  elado_lakohaz_Balaton 

A képeken a nappali szoba egy része látszik a fafödémmel. A lakóház többi része vasbetongerendás födém.

elado_lakohaz_Balaton  elado_lakohaz_Balaton 

Az épületben ki van építve a radiátoros gázközponti fűtés, de a vegyestüzelésű kazánról is működtethető a rendszer. A képek a nappali szoba másik részét ábrázolják a nagyméretű cserépkályhával, ami az egész házat képes kifűteni.

elado_lakohaz_Balaton 

A képen a földszinti egyik hálószoba látható.

elado_lakohaz_Balaton 

A képen az ebédlő és annak nappali szobához való kapcsolata  látszik.

elado_lakohaz_Balaton  elado_lakohaz_Balaton 

A szobák laminált parketta burkolatúak, az egyéb helyiségek mázas kerámia lappal vannak burkolva. A képek a tetőtéri feljáró lépcsőt és a galériát ábrázolják.

elado_lakohaz_Balaton  elado_lakohaz_Balaton 

A képeken a tetőtéri előtér látható.

elado_lakohaz_Balaton 

A képen a tetőtéri egyik hálószoba látszik.

elado_lakohaz_Balaton 

Az ingatlan minden közművel rendelkezik: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari), vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna. A kerti növények öntözését fúrt kút biztosítja. A kép a tetőtéri fürdőszobát ábrázolja.

elado_lakohaz_Balaton 

A képen a családi lakóház tetőtéri konyhája látható.

Tulajdonos az épület felújítási munkáit megkezdte, vétel esetén a faluban lévő iparosok befejezik a szükséges munkákat. A déli égtáj felé néző tetőfelület alkalmas napelemek, vagy napkollektorok elhelyezésére, ezáltal csökkentve az energiaköltségeket.

A falu közellátottsága és közössége olyan jó, hogy a tulajdonos nem fog elköltözni, itt fog venni egy kisebb házat családjának, itt fognak élni a továbbiakban is. Az ingatlan irányára 38 millió Forint. A részletekért hívja a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gáborné Erikát!