Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-vízparti-nyaraló-Balaton-303 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Nyaralásra, nyaraltatásra alkalmas strandkapcsolatos üdülőpark eladó

(3664 m2 terület, külön-bejáratú üdülő apartmanok, gépkocsi parkolók, vízpart, saját stég, csónaktárolási lehetőség, bejáratott vendégkör, stabil bevétel.)
 

 Balaton-elado-nyaralo-haz-udulo-udulopark-vizparti-strand-vallalkozas-szallas-szoba-apartman-nyaralo

A Balaton partján, 3664 m2 térmértékű, strandra nyíló telken több épületből álló üdülőpark eladó. Az ingatlan-együttes, az egyéni célokon túl, kiválóan alkalmas bevételszerzésre. Az ingatlan, 20 éves bejáratott vendégkörrel rendelkezik.

Jelenleg nagyobb igény van a szálláshelyekre, mint amit ki lehetne elégíteni, viszont a terület nagysága és 15 % beépíthetősége, további fejlesztéseket enged, ezért befektetők is megtalálhatják számításukat.

Lehet építeni egy kb. 20 - 25 apartmanból álló üdülőházat a jelenlegi épületek helyett, ami kb. 60 - 100 férőhelyet jelent, melyet üzemeltethet, vagy eladhat.

Az üdülőparkban, jelenleg is 60 férőhely van. Tényadatként, a napi bevétel teltház esetén: bruttó 280 ezer Ft/nap. Az üdülőpark szezonális nettó hozadéka figyelembe véve a kihasználatlanságot és kiadásokat is összesen: 20 millió Ft /szezon.

A stég, napozó felületének megnövelésével, további csónakok, vízi biciklik beszerzésével, elő és utószezonban különböző rendezvényekkel a szezon meghosszabbítható, a kihasználatlanság csökkenthető, a bevétel növelhető.

Az alacsony jegybanki alapkamat miatt bármilyen más formájú befektetés, maximum 4 % kamathozadékkal számol. Amennyiben a kiadás bevételét kamathozadéknak tekintenénk, megfelelne egy kb. 500 millió Ft-os törzstőkének, ezzel szemben az ingatlan vételára ettől lényegesen kevesebb.

Magyarra fordítva, az ingatlan hasznosítása többet hoz, mint a kamathozadék! Mondjuk a dupláját, 8 %-ot. Ez megfelel egy 250 millió Ft-os vételárnak. Az ingatlan tehermentes és terhelhető, vagyis hitel vehető fel rá. Mennyi? Mondjuk a vételár 40 %-a, 100 millió Ft, ami a bevételből könnyen törleszthető.

Az épületek jó állapotúak, egy tisztasági festést követően azonnal bérbe adhatók. Közművek: vezetékes ivóvíz, szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz, villany (220 Volt háztartási és 2 x 380 Volt ipari áram is 3 x 16 Amper és 3 x 32 Amper áramerőséggel).

Az ingatlan vételára: 262 millió Ft. Minden további információ, képek, személyes találkozáskor vagy irodánkban megtekinthetők. Az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető. Időpont-egyeztetéshez hívja az értékesítéssel megbízott Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!