Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-közvetlen-vízparti-nyaraló-378 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Közvetlen vízparti balatoni nyaralás

(Miközben Ön dolgozik, a Balatonnál tudhatja feleségét, gyermekeit, vagy a nagymamát az unokákkal.)
 

elado-ingatlan-balaton

Az ingatlan mindent tud, ami a közvetlen vízparti életmódhoz szükséges és tulajdonosának mindenre lehetősége nyílik, amit a Balaton nyújtani képes.

Balaton északi partján, kevésbé zsúfolt, de állandó lakosok által lakott biztonságos környezetben, vadregényes, romantikus, közvetlen vízparti nagyméretű, 2078 m2-es telek, nosztalgikus, múltat idéző, bájos Bauhaus nyaralóval és teljesen felújított kompakt vendégházzal eladó.

A telek 16 méter szélességben csatlakozik a Balaton medréhez. A bekerített telken, több helyen van villanyvételi lehetőség, a burkolt utak mentén térvilágítás van kiépítve.

Amíg Ön dolgozik, addig családja a Balatonnál töltheti a hosszú nyári szünidőt, hétvégén pedig együtt lehet a család. 

elado-ingatlan-balaton

Kicsiknek fürdőmedence, játszóház, mászókötél kötéllétra, homokozó, hintaállvány, csúszda, trambulin, sátor, mérleghinta, mászóka és még sok más játék elhelyezésére van lehetőség. A zöld gyepen naphosszat futkoshatnak, labdázhatnak a gyerekek. A kertben árnyékot adó fűzfák, nyárfák és dísznövények vannak.

elado-ingatlan-balaton

A bejáró stég kb. 64 méter hosszú. A stég előtt 2 méter vízmélység biztosítja, hogy telephelyen kívül, kora tavasztól, késő őszig mélymerülésű tőkesúlyos, vitorlással, nagyobb hajóval itt lehessen kikötni és tartózkodni.  A kikötők zsúfoltak, ha meg tudja oldani, akkor vitorlását a saját telkén tudja tárolni. A képen a bejáró stég látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen a Bauhaus nyaraló alaprajzi elrendezése látszik.

A kétszintes Bauhaus nyaraló kb. 85 m2 össz-szint alapterületű. A földszint kb. 43,27 m2 alapterületű.  Az emelet kb. 41,73 m2 alapterületű + a Balaton irányába néző erkély, mely kb. 8,96 m2-es. 

elado-ingatlan-balaton

A kép az 5,18 m x 8,16 m külméretű vendégházat ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a felújított vendégház alaprajzi elrendezése látható.

A teljesen felújított kompakt vendégház kb. 33,21 m2 alapterületű, mely télen is használható, a villanyfűtés a mobil telefonon lévő applikáció segítségével távolról is beindítható. 

elado-ingatlan-balaton

A képen, a kb. 15,43 m2-es lakótér,- étkező látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép, a lakótér nappali részét ábrázolja a terasz kapcsolattal.

elado-ingatlan-balaton

A lakótér,- étkezőből nyílik a két hálószoba.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek a hálószobákban készültek.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken, a fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC) látható.

Az ingatlanokba minden közmű be van vezetve és ki van építve a riasztó rendszer. Mindkét nyaralóba a kellemes belső hőmérsékletről klíma készülék gondoskodik. Csónak, vízi bicikli, szörf, gyermekjátékok, kerti grillező, bogrács stb. tárolására kettő különálló tároló szolgál. 

elado-ingatlan-balaton

Hosszú forró nyarak és szünidők eltöltésére alkalmas balatoni közvetlen vízparti nyaraló irányára 225 millió Forint. Amennyiben Ön és családja igényeinek megfelel a fenti nyaraló, kérem jöjjön el és tekintse meg. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon.