Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-közvetlen-vízparti-nyaraló-378 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Közvetlen vízparti balatoni nyaralás

(Miközben Ön dolgozik, a Balatonnál tudhatja feleségét, gyermekeit, vagy a nagymamát az unokákkal.)
 

elado-ingatlan-balaton

Az ingatlan mindent tud, ami a közvetlen vízparti életmódhoz szükséges és tulajdonosának mindenre lehetősége nyílik, amit a Balaton nyújtani képes.

Balaton északi partján, kevésbé zsúfolt, de állandó lakosok által lakott biztonságos környezetben, vadregényes, romantikus, közvetlen vízparti nagyméretű telek, nosztalgikus, múltat idéző, bájos Bauhaus nyaralóval és teljesen felújított kompakt vendégházzal eladó.

A telek 16 méter szélességben csatlakozik a Balaton medréhez. A bekerített telken, több helyen van villanyvételi lehetőség, a burkolt utak mentén térvilágítás van kiépítve.

Amíg Ön dolgozik, addig családja a Balatonnál töltheti a hosszú nyári szünidőt, hétvégén pedig együtt lehet a család. 

Kicsiknek fürdőmedence, játszóház, mászókötél kötéllétra, homokozó, hintaállvány, csúszda, trambulin, sátor, mérleghinta, mászóka és még sok más játék elhelyezésére van lehetőség. A zöld gyepen naphosszat futkoshatnak, labdázhatnak a gyerekek. A kertben árnyékot adó fűzfák, nyárfák és dísznövények vannak.

elado-ingatlan-balaton

A bejáró stég kb. 64 méter hosszú. A stég előtt 2 méter vízmélység biztosítja, hogy telephelyen kívül, kora tavasztól, késő őszig mélymerülésű tőkesúlyos, vitorlással, nagyobb hajóval itt lehessen kikötni és tartózkodni.  A kikötők zsúfoltak, ha meg tudja oldani, akkor vitorlását a saját telkén tudja tárolni. A képen a bejáró stég látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen a Bauhaus nyaraló alaprajzi elrendezése látszik.

A kétszintes Bauhaus nyaraló kb. 85 m2 össz-szint alapterületű. A földszint kb. 43,27 m2 alapterületű.  Az emelet kb. 41,73 m2 alapterületű + a Balaton irányába néző erkély, mely kb. 8,96 m2-es. 

elado-ingatlan-balaton

A kép, a felújított vendégház alaprajzi elrendezését ábrázolja.

A teljesen felújított kompakt vendégház kb. 33,21 m2 alapterületű, mely télen is használható, a villanyfűtés a mobil telefonon lévő applikáció segítségével távolról is beindítható. 

Az ingatlanokba minden közmű be van vezetve és ki van építve a riasztó rendszer. Mindkét nyaralóba a kellemes belső hőmérsékletről klíma készülék gondoskodik. Csónak, vízi bicikli, szörf, gyermekjátékok, kerti grillező, bogrács stb. tárolására kettő különálló tároló szolgál. 

Hosszú forró nyarak és szünidők eltöltésére alkalmas balatoni közvetlen vízparti nyaraló irányára 225 millió Forint. Amennyiben Ön és családja igényeinek megfelel a fenti nyaraló, kérem jöjjön el és tekintse meg. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon.