Eladó üzlet

Kód: Ü-54 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balaton déli partján hangulatos vendéglátóipari-egység eladó

(A forgalmas főút mellett lévő vendéglátó-ipari egység télen-nyáron üzemeltethető.)
 

 Elado-vendeglatoegyseg-Balaton-uzlet-etterem-pizzeria

Balaton déli partján, forgalmas főút mellett, külön albetéten nyilvántartott, kb. 150 m2 alapterületű vendéglátóipari-egység, kb. 200 m2-es földterülettel eladó. Az egység télen-nyáron üzemeltethető, ugyanis ki van építve a radiátoros központi fűtés. Strand kb. 600 méter távolságra található. A képen az egyik vendégtér hangulatos része látható.

 Elado-vendeglatoegyseg-Balaton-uzlet-etterem-pizzeria

A vendégeket a fedett teraszon is ki lehet szolgálni. Az autóval érkező vendégek részére a parkolás az épület előtt biztosított. A képen a fedett terasz látszik.

 Elado-vendeglatoegyseg-Balaton-uzlet-etterem-pizzeria

<span style="font-size:12.0pt;Times New Roman" ,"serif""="">A vendéglátóegység helyiségei: vendégtér, két különterem, férfi-női vizesblokk, melegkonyha az előírásoknak megfelelő kiegészítő helyiségekkel, személyzet részére szociális blokk, iroda és kazánház. A kép az egyik különtermet ábrázolja.

 Elado-vendeglatoegyseg-Balaton-uzlet-etterem-pizzeria

A vendégtér és a különtermek hajópadló burkolatúak, a többi helyiség mázas kerámia lap burkolatos. Minden közmű be van vezetve, a vezetékes ivóvíz, a villany, a szennyvízcsatorna és a vezetékes földgáz. A kazánházban elhelyezett kombi gázkazán biztosítja a fűtést és a melegvizet. Közművek külön mérőórákkal rendelkeznek. A képen szintén az előző különterem látható.

 Elado-vendeglatoegyseg-Balaton-uzlet-etterem-pizzeria  Elado-vendeglatoegyseg-Balaton-uzlet-etterem-pizzeria

A képeken a női-férfi vizesblokkok látszanak.

 Elado-vendeglatoegyseg-Balaton-uzlet-etterem-pizzeria

A kép a főzőkonyhában készült.

A balatoni vendéglátóegység cégtulajdonban van, irányára 28,9 millió Forint, mely összeg az ÁFA-t tartalmazza. Minden további és a napi információért legyen szíves felhívni Lőkös Gábornét a 06-30-218-0000 telefonszámon.


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: